Anda Adam, SCANDAL MONSTRU! A parcat „pe dos”, dar tot ea este cu gura mare!

Anda Adam vine cu replică în scandalul în care e implicată. După ce a fost pozată parcând pe un loc pentru persoane cu handicap, vedeta spune că îl va raporta pe cel care a făcut publice imaginile. 

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 10:37
Anda Adam, SCANDAL MONSTRU! A parcat „pe dos”, dar tot ea este cu gura mare!

Poliţistul care a făcut publică poza cu maşina Andei Adam parcată pe două locuri, dintre care unul rezervat persoanelor cu dizabilităţi, cere sancţionarea contravenţională a vedetei.

„Stimată doamnă/domnișoară Anda Adam! Răutățile la adresa dvs. sunt rezultatul felului cum parcați, în acest caz. Eu nu am instigat pe nimeni să vă jignească sau să vă atribuie fel și fel de epitete. V-am blurat nr. de înmatriculare, tocmai pentru a evita să fiți ținta a ceea ce afirmați. Chiar dacă pe alte pagini nu vi s-a acordat acest privilegiu. Hate ia toată lumea, eu, ca polițist, dvs. ca artist, ș.a.m.d. Nu voi șterge postarea până nu voi avea certitudinea că ați fost sancționată contravențional de către colegii de la IPJ Cluj și până nu vă veți cere scuze față de beneficiarii acelor locuri de parcare. Iar dacă nu vă vor sancționa potrivit legii 145/2020 colegii din Cluj, voi solicita personal printr-o petiție acest lucru. Spuneți că nu puteți parca în altă parte din cauza modului de deschidere al portierelor. Și că era ora închiderii în mall. Cred că deja îmi jigniți inteligența, fie ea și de polițist. Dacă era ora închiderii, cum încercați să ne păcăliți, mai ales în această situație, găseați locuri de parcare extrem de multe…doar că, ce să vezi, nu erau chiar lângă intrare. Nu e vina persoanelor cu dizabilități că dvs. nu ați „luat în calcul” modul de deschidere al portierelor. Puteți să raportați pagina cât doriți, nu mi-e teamă de astfel de amenințări și nici de avocații dvs. Astfel de practici nu vă fac cinste și nici nu vor atrage altceva în afară de acel hate la care vă referiți. Niște scuze publice, că tot ați afirmat că sunteți persoană publică, un proces verbal cu sancțiunea primită și plătită, cred că v-ar fi de mare ajutor. Asumați-vă ceea ce faceți, de aceea sunteți persoană publică, nu? P.S. Am postat mesajele pentru a vă putea acorda dreptul la replică”, a scris acesta. 

Anda Adam s-a justificat prin faptul că era însoțită de fiica sa, care nu a avut loc să coboare din vehicul. Cântăreața este extrem de deranjată că a fost luată în vizor, mărturisind că acum se așteaptă ca oamenii să o șicaneze în trafic sau să îi zgârie mașina.

„Mă uit siderată la comentarii și realizez cu părere de rău că nimic nu o să se schimbe în țara asta prea curând! Din cauza mentalității și a gândirii românului pe sistemul: să moară și capra vecinului! Nimic constructiv, nimic pozitiv! Nu sunt nici «blondă», nici prost șofer. Am terminat informatică și R.E.I, pe lângă faptul că sunt cântăreața și am și «fruntea lată»! Și am peste 1 milion de km conduși în 20 de ani de concerte prin țară!

Mi-am permis să parchez așa pentru că era ora închiderii, ca atare refuz să cred că mai venea cineva cu dezabilități la vreun shopping pentru 15 minute! După cum se vede și în poză, în acea zonă mai erau cel puțin 5-6 locuri pentru oameni cu handicap, toate libere! Am parcat așa fix 5 min cât am urcat să iau o felie de tort copilului. Copilul era în dreaptă spate, motiv pentru care am parcat așa ca să pot deschide ușa să îmi scot copilul din mașină. La urcarea în mașină, cu copilul lângă mine, am fost înjurată în ultimul hal, făcută proastă și «certată» de o «domnișoară» cu pălărie neagră în cap stilul «vama veche», că data viitoare să parchez cum trebuie, nu ca «PROASTA» … citez”, a scris Anda Adam în mediul online.