Reacția Biancăi Drăgușanu când s-a întâlnit cu Vica Blochina la medicul estetician: „O să fii de plastic, ca mine”

Bianca Drăgușanu a întâlnit-o pe Vica Blochina în cabinetul medicului ei estetician. Cele două dive, rivale în trecut, au avut o conversație care a făcut deliciul internetului.

16 feb. 2024, 20:25
Reacția Biancăi Drăgușanu când s-a întâlnit cu Vica Blochina la medicul estetician: „O să fii de plastic, ca mine”
Reacția Biancăi Drăgușanu când s-a întâlnit cu Vica Blochina la medicul estetician: „O să fii de plastic, ca mine”

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina s-au întâlnit în cabinetul medicului estetician. În trecut, cele două dive au fost protagonistele unui d eproporții scandal în urmă cu mai mulți ani, însă pare că și-au rezolvat problemele, ba chiar acum împart și același doctor.

Citește și: Cum arată acum fiul pe care Vica Blochina îl are cu Victor Pițurcă. De ce s-a mutat Edan cu tatăl lui

Reacția Biancăi Drăgușanu când s-a întâlnit cu Vica Blochina la medicul estetician

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă să o vadă pe Vica Blochina la medicul ei estetician, deja celebrul Auday Al-Ahmad, la clinica a cărei imagine este. Fosta iubită a lui Pițurcă a venit pentru o serie de schimbări și intervenții la nivelul feței. Partenera lui Gabi Bădălău s-a simțit, astfel, responsabilă de buna primire a prietenei sale, cu care a și făcut câteva glume. De asemenea, a și întrebat-o pe Vica ce inervenții vrea să își facă.

Bianca Drăgușanu a imortalizat momentul printr-un videoclip postat pe rețelele sociale, moment în care a dezvăluit că Vica Blochina a devenit pacientă și clientă a medicului estetician Auday Al-Ahmad. Blondina a recunoscut că nu va recurge la o singură procedură. Din spusele medicului, Vica a ales mai multe intervenții: „Folosim botox pentru estomparea ridurilor de expresie și vom face un brow lift din botox. Vom încerca să facem aspect ușor de cat eyes”.

Când a auzit câte schimbări vrea să își facă Vica, Bianca Drăgușanu a avut o replică care i-a luat prin surprindere pe fani.

„O avem pe doamna Vica care a devenit pacientă și clientă”, a spus Bianca Drăgușanu.

„O să fiu țeapănă, să nu pot să mă mir”, a răspuns Vica Blochina.

„O să fii de plastic, ca Bianca Drăgușanu”, a mai spus Bianca.

„Eu nu îmi doresc sub nicio formă să fiu naturală”, a ținut să precizeze și Vica Blochina.

Citește și: Medicul estetician Auday Al-Ahmad a spus adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt foarte fericit de alegerea făcută”