Reacţia Biancăi Drăguşanu după ce s-a aflat că actuala iubită a lui Victor Slav a făcut videochat: „Nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”

Selina, tânăra cu care Victor Slav are o relaţie de mai bine de doi ani, are un trecut tumultuos. Recent, a ieşit la iveală faptul că tânăra, care seamănă izbitor de mult cu Bianca Drăguşanu, ar fi făcut videochat. Bianca Drăguşanu a avut prima reacţie după ce acest lucru a ieşit la iveală, mai ales că fetiţa ei, Sofia Natalia, petrece timp cu tatăl ei, Victor Slav, şi implicit cu actuala lui iubită.

18 dec. 2021, 08:39
Reacţia Biancăi Drăguşanu după ce s-a aflat că actuala iubită a lui Victor Slav a făcut videochat: „Nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”

Iubita lui Victor Slav, pe numele ei real Elena Lupu, este o femeie frumoasă, de care fostul  prezentator de la Meteo s-a îndrăgostit de la prima întâlnire. Nu a fost deloc deranjat de activităţile din care Selina câştiga bani în trecut. Şi nici Bianca Drăguşanu nu pare deranjată de trecutul nu tocmai exemplar al tinerei, asta în condiţiile în care fiica ei în vârstă de cinci ani petrece destul de mult cu Selina, atunci când locuieşte la tatăl ei.

Reacţia Biancăi după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut videochat

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, pentru cancan.ro, că avea această informaţie despre iubita lui Victor Slav încă înainte ca aceasta să răzbată în presă, dara cest lucru nu o deranjează şi, deci, nu o împiedică să o lase pe Sofia să petreacă timp alături de ei.

În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea, nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică.

Citeşte şi Artistul adorat de Nicolae Ceauşescu şi discriminat de Marioara Murărescu: „Mi-a dat un şut în fund şi am ajuns în Statele Unite ale Americii”

Deocamdată stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Victor Slav se vede toată viaţa alături de Selina

Victor Slav și iubita sa, Selina, s-au cunoscut în urmă cu doi ani într-un local de fițe din Capitală, unde tânăra era hostess. și se pare că a fost dragoste la prima vedere. Cei doi au planuri serioase, iar prezentatorul a mărturisit că viața trebuie să-și urmeze cursul și nu exclude varianta de a se însura şi dea a fi din nou tată.

Despre partenera sa de viaţă, Victor Slav spune că e cea care îi oferă liniștea, iar cei doi se înțeleg de minune, aceștia sprijindu-se reciproc și fiind mereu pe aceeași lungime de undă.