Reacţia FABULOASĂ a unui bărbat, când află că soţia sa este însărcinată după 17 ani de încercări eşuate VIDEO

Pentru unii copiii sunt o povară, pentru alţii o binecuvântare. În a doua categorie intră şi un cuplu care timp de 17 ani s-a chinuit, literalmente, să facă un copil, însă toate încercările lor au eşuat. Într-un final, minunea s-a întâmplat, iar viitoarea mămică a ales o metodă inedită de a-i da soţului ei vestea cea mare.

RomaniaTV.net
05 oct. 2015, 14:32
Reacţia FABULOASĂ a unui bărbat, când află că soţia sa este însărcinată după 17 ani de încercări eşuate VIDEO

Un bărbat din statul american Virginia a devenit vedetă pe Internet, după ce soţia sa l-a filmat în momentul în care a aflat că va fi tată.

Dana Griffin-Graves a sperat timp de 17 ani că ea şi soţul ei vor deveni părinţi, însă toate încercările lor au eşuat. Când încetase să mai spere, Dana a aflat că era gravidă. A păstrat secretul până când s-a asigurat că nu va avea încă o sarcină pierdută şi, ajunsă în luna a cincea, a găsit o metodă inedită de a-i da soţului vestea cea mare.

Pentru că în SUA se foloseşte expresia „bun in the oven”, chiflă în cuptor, în traducere, pentru o sarcină, ea a pus în cuptor un pachet de chifle şi două ecografii în care se putea vedea bebeluşul şi l-a trimis pe soţul ei să caute ceva în maşina de gătit şi a filmat totul. Reacţia bărbatului este nepreţuită şi s-a viralizat rapid pe Internet.