Reacţia firmei de la care un român a comandat un televizor şi s-a trezit acasă cu pietre şi crengi de brad

Reprezentanţii firmei de la care un sucevean a comandat un televizor şi a primit în schimb o cutie cu două pietre şi două crengi de brad susţin că ei au livrat exact produsul comandat unei firme de curierat.

RomaniaTV.net
05 iul. 2017, 08:40
Reacţia firmei de la care un român a comandat un televizor şi s-a trezit acasă cu pietre şi crengi de brad

„In urma sesizarii primite de la clientul nostru, in scurt timp s-a inceput procedura de inlocuire a produsului, care este deja in curs de livrare catre acesta. Depozitele noastre si implicit toate activitatile din spatiile respective sunt monitorizate cu tehnologie de securitate video de ultima generatie, iar manevrarea tuturor produselor de catre personalul de specialitate este atent documentata. Acest sistem ne-a permis sa finalizam in scurt timp verificarile interne, in urma carora s-a constatat faptul ca s-a predat firmei de curierat coletul cu produsul comandat, in ambalajul producatorului si cu sigiliile producatorului si nu pachetul care i s-a livrat clientului”, sustin reprezentanţii firmei respective. 

De cealaltă parte, şi firma de curierat spune că a deschis o anchetă internă pentru a afla ce s-a întâmplat de fapt cu televizorul care trebuia să ajungă la client.

Şi poliţiştii fac cercetări în acest caz.

„În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate pentru a se stabili cine se face vinovat de comiterea faptei. La această dată nu a fost începută urmărirea penală faţă de persoane fizice sau juridice, cercetările fiind desfăşurate «in rem»”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.