Reacţia iubitei lui Dragoş Săvulescu, după ce s-a spus că l-a dat de gol pe afacerist

Reacţia iubitei lui Dragoş Săvulescu, după ce s-a spus că l-a dat de gol pe afacerist. Fotomodelul de naționalitate albaneză, Angela Martini, a postat pe contul public pe pagina sa de Instagram, la story şi a făcut referire la ceea ce s-a scris.

12 aug. 2021, 20:02
Reacţia iubitei lui Dragoş Săvulescu, după ce s-a spus că l-a dat de gol pe afacerist

Reacţia iubitei lui Dragoş Săvulescu. În postarea Angelei nu apărea locația în care se află, însă o prietenă din grup a postat și ea imagini, cu eticheta „Mykonos”. În acele imagini apărea și omul de afaceri, cu câteva ore înainte ca acesta să fie reținut.

Citeşte şi: Ana Birchall: „Reţinerea lui Dragoş Săvulescu în Grecia poate fi considerată o privare nelegală de libertate”. Acuzaţii la adresa ministrului Stelian Ion

Reacţia iubitei lui Dragoş Săvulescu

Angela Martini a scris ”Besa” și un emoticon cu față zâmbitoare. Besa este un vechi termen albanez, care se traduce de obicei prin ”cuvânt de onoare” sau ”a ține promisiunea”, dar poate fi tradus și ca ”demn de încredere”. Angela, cel mai probabil, a ținut să sublinieze faptul că nu ea l-a dat de gol pe Săvulescu.

Vă reamintim că Dragoş Săvulescu a fost arestat luni în Grecia pentru că România a emis un mandat european de arestare pe numele său ca urmare a condamnării la cinci ani și jumătate de închisoare pentru corupție.

Dragoș Săvulescu a fost săltat de poliţişti în insula grecească Mykonos. El a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri în Constanţa, alături de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, Cristi Borcea.

În acest dosar, prejudiciul calculat de anchetatori este de 114 milioane de euro.

Înainte de condamnare, Dragoş Săvulescu a fugit în Italia, unde Curtea de Apel din Napoli i-a comutat pedeapsa într-una cu suspendare. Judecătorii napoletani i-au șters lui Săvulescu 3 ani din pedeapsă în baza unui decret de grațiere din 2006 și, constatând că a rămas cu 2 ani și jumătate (sub 3 ani), i-au comutat pedeapsa într-una cu suspendare. Decizia Curții de Apel Napoli a rămas definitivă prin neapelare de către procurorul italian, scrie G4Media.ro.