Reacţia lui Adi Despot când a aflat că va fi jurat la „Vocea României”: Chiotele copiilor le-au acoperit pe ale mele

Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie, este noul jurat al showului Vocea României. Artistul îl va înlocui pe Marius Moga în noua ediţie a concursului de talente muzicale. Despot a declarat că este fericit că va fi în componenţa juriului, potrivit click.ro.

06 iul. 2017, 05:32
Reacţia lui Adi Despot când a aflat că va fi jurat la „Vocea României”: Chiotele copiilor le-au acoperit pe ale mele

Adrian Despot, unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni şi producători din România, se alătură echipei „Vocea României” în calitate de antrenor, înlocuindu-l pe Marius Moga, care va rămâne antrenor la „Vocea României Junior”.

Adrian Despot a primit cu încântare vestea despre noul lui serviciu, însă cei mai încântaţi au fost copiii lui, Maia (8 ani) şi Toma (10 ani).

„Am primit vestea în sânul familiei. Chiotele copiilor le-au acoperit pe ale mele şi, bineînţeles, prima întrebare a fost: «Tata, o să putem veni şi noi la filmări, să stăm pe scaunele antrenorilor?» Ne-am bucurat foarte tare, pentru că «Vocea României» e un show excelent şi am şansa să accesez tineri artişti în momentul lor de decolare, în care ei pleacă practic înspre viaţa lor artistică. Eu sunt suficient de norocos încât să fiu acolo, să îi sprijin”, a declarat solistul trupei Viţa de Vie pentru click.ro.

Despot este convins că va face echipă bună cu Loredana, Smiley şi Tudor Chirilă, pe care îi cunoaşte de ani buni, scrie paginademedia.ro. Chirilă i-a mulţumit lui Marius Moga pentru momentele petrecute împreună la show şi i-a urat bun venit în echipă lui Despot.

Adrian Despot este obişnuit cu rolul de jurat. În urmă cu câţiva ani, el a fost membru la masa juriului la concursul Megastar.