REACŢIA lui Adrian Năstase, după verdictul de eliberare: Mă bucur să mă reîntorc acasă

Adrian Năstase va fi ELIBERAT. Fostul premier a reacţionat, pe blog, la decizia Tribunalului Bucureşti de eliberare condiţionată, la scurt timp de la anunţul verdictului.

RomaniaTV.net
18 mart. 2013, 14:01
REACŢIA lui Adrian Năstase, după verdictul de eliberare: Mă bucur să mă reîntorc acasă

Dragi prieteni,

Ati aflat, cred, decizia Tribunalului Bucuresti in ceea ce priveste eliberarea mea conditonata. Ma bucur sa ma reintorc acasa, alaturi de familie si de prietenii mei. Pentru cateva zile, imi voi folosi timpul doar pentru “a respira” libertatea din afara, si pentru a ma gandi la proiecte viitoare. Pe curand! PS. In aceasta perioada, nu voi da declaratii sau interviuri pentru presa.

Acesta este mesajul postat de Adrian Năstase pe blogul personal, imediat după decizia Tribunalului Bucureşti.

Completul de la Tribunalul Bucureşti, format din preşedintele Ioana Cleopatra Şipoteanu şi din judecătoarele Carmen Constanţa Balaci şi Florentina Vasilăţeanu, a decis luni , cu opinie majoritară, respingerea recursului DNA în cazul sentinţei Judecătoriei Sectorului 4 şi punerea în libertate a lui Adrian Năstase.

Instanţa a respins recursul DNA şi a menţinut o decizie favorabilă fostului premier dată de Judecătoria Sectorului 4. Decizia instanţei este definitivă.

Două din cele trei judecătoare au dispus punerea în libertate a lui Adrian Năstase, în vreme ce al treilea magistrat din complet a decis în sens contrar. Serviciul de executări penale al instanţei urmează să comunice această decizie Penitenciarului Jilava, dar şi altor instituţii ale statului.

După procesarea documentului de la instanţă, Penitenciarul Jilava urmează să încheie formalităţile în cazul lui Adrian Năstase şi să îl elibereze.

CITEŞTE ŞI CONTRE ŞI VOCIFERĂRI, la recursul lui Năstase. Procurorii DNA, acuzaţi că sunt AGRAMAŢI