Reacţia lui Cătălin Predoiu despre cazul de coronavirus de la Ministerul Justiţiei. „Întreg personalul va evacua sediul ministerului”

Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, a anunţat că a fost informat că un angajat al Ministerului a fost confirmat cu noul coronavirus (COVID-19). El a dispus ca toţi angajaţii să evacueze sediul instituţiei şi să lucreze online până când cldăirea va fi dezinfectată.

RomaniaTV.net
09 apr. 2020, 08:43
Reacţia lui Cătălin Predoiu despre cazul de coronavirus de la Ministerul Justiţiei. „Întreg personalul va evacua sediul ministerului”

Ministrul Justiţiei a luat mai multe măsuri, după ce un angajat al instituţiei a fost contaminat cu noul coronavirus.

Anunţul lui Cătălin Predoiu despre cazul de coronavirus de la Ministerul Justiţiei

„Acum câteva minute am fost informat în legătură cu confirmarea unui caz de Covid – 19 în departamentul de buget-finanțe. Persoana confirmată nu a mai fost prezentă în sediul ministerului din data de 3.04.2020.
Am dispus deja măsurile prevăzute legal într-o astfel de situație. Veți primi online și o instrucțiune formală privind activitatea în perioada imediat următoare și procedurile aplicabile conform legii.
Până atunci, vă comunic faptul că astăzi până la ora 12, întreg personalul va evacua sediul ministerului. Prima zi de lucru în sediu va fi marți 14.04.2020. Până atunci vom lucra online, fiecare dintre dvs. să își asigure capacitatea de a lucra online și telefonic, pentru a asigura continuitatea activității Ministerului chiar și în condițiile date.
Pentru a evita aglomerarea la ieșirea din sediul ministerului, evacuarea se face astfel: începând cu ora 11.40 se evacuează etajele 4-6, începând cu ora 11.50 începe evacuarea etajelor 2 – 4, apoi la ora 12 evacuarea etajului 1. Cabinetele demnitarilor evacuează ultimele sediul.
Șefii de compartimente își coordonează subordonații pentru ca evacuarea să se facă fără panică și dezordine și pleacă ultimii din locația compartimentului coordonat.
În următoarele trei zile vor avea loc trei decontaminări succesive în sediul Ministerului. Precedenta decontaminare a fost în data de 4.04.2020.
Vă rog să vă păstrați calmul și să aplicați instrucțiunile.
Calm, curaj și încredere! O să trecem cu bine și prin această situație. Dar pentru aceasta trebuie să aplicăm regulile.
Să aveți grijă de voi, limitați-vă contactele, respectați izolarea și să nu uitați să rămâneți conectați online, continuăm să funcționăm online.

Vă mulțumesc!

Cătălin Predoiu
Ministrul Justiției”

Coronavirus la Ministerul Justiţiei. Un angajat al instituţiei, confirmat cu COVID-19


loading...