Reacţia lui CTP la căderea Guvernului Dăncilă

Cristian Tudor Popescu a reacţionat imediat după ce Guvernul Orban a primit votul de încredere în Parlament. El a transmis că Viorica Dăncilă nu-şi mai poate onora promisiunile, pentru că nu mai are pârghiilenecesare.

04 nov. 2019, 14:57
Reacţia lui CTP la căderea Guvernului Dăncilă

„Cu cine nu votez

Guvernul Orban, proaspăt învestit, e departe de a fi un guvern miracol. Dar faptul fundamental petrecut astăzi este descarcerarea lui W Dăncilă din Palatul Victoria.

Cu această ocazie, le comunic celor care sperau în pomenile promise cu toptanul de frumoasa fără gât că DĂNCILĂ NU MAI ESTE PRIM-MINISTRU, prin urmare, le mai poate da exact NIMIC! Nada. Nothing. Nix. Rien de rien, zic, ca un trădător de țară ce sunt.

Parlamentul a votat, acum e rândul nostru!

În ce mă privește, nu spun pe cine voi vota, v-am spus pe cine nu voi vota. Și voi disprețui fără rezerve pe oricine o votează pe samuraica Dăncilă, cu sabia ei cu tot!”, a scris CTP pe Facebook.

Guvernul Ludovic Orban a trecut cu unanimitate de voturi luni în Parlament. Opoziţia a reuşit să asigure cvorumul de şedinţă şi să depăşească majoritatea minim necesară pentru Guvernul PNL. Echipa şi programul lui Ludovic Orban au fost votate de 240 de parlamentari, adică toţi cei prezenţi la şedinţă, inclusiv câţiva din tabăra PSD şi Pro România. Nu s-a înregistrat niciun vot împotrivă, nicio abţinere.

Citeşte şi: Guvernul Orban a trecut cu unanimitate: 240 de voturi pentru din 240 prezenţi LIVE UPDATE