Reacţia lui Dan Barna după ce i-a fost cerută demisia din fruntea USR. „Elementele de politică internă vor fi rezolvate în mod natural”

Dan Barna a vorbit despre membrii şi simpatizanţii care i-au cerut demisia de la conducerea USR. Preşedintele Uniunii Salvaţi România a dat de înţeles că "elementele de politică internă vor fi rezolvate în mod natural peste câteva luni, la congres".

07 dec. 2020, 22:35
Reacţia lui Dan Barna după ce i-a fost cerută demisia din fruntea USR. „Elementele de politică internă vor fi rezolvate în mod natural”

Dan Barna a fost întrebat dacă va participa la negocierile de la Cotroceni, în condiţiile în care a avut COVID-19 şi stă în izolare. Liderul USR a explicat că mai trebuie să stea în izolare până miercuri.

Dan Barna după ce i-a fost cerută demisia din fruntea USR. „Prioritatea pentru noi este capacitatea de a negocia această guvernare”

Întrebat despre criticii care îi cer demisia, copreşedintele USR PLUS a afirmat:

„Prioritatea pentru noi este capacitatea de a negocia această guvernare. Elementele de politică internă vor fi rezolvate în mod natural peste doar câteva luni când avem congresul prevăzut pentru finalizarea procesului de fuziune”, a declarat Dan Barna, la Digi24.

Florina Presadă, senator USR, a cerut demisia conducerii USR-PLUS, spunând că alianța a înregistrat un scor dezastruos la alegerile parlamentare de duminică din cauza nepotismului şi a luptei interne pentru funcţii aduse de cei nominalizaţi în sânul Alianţei.

Senatorul USR Florina Presadă scrie pe Facebook că Dan Barna, Claudiu Năsui, Vlad Voiculescu, Cristian Ghinea și cei din această „gașcă” ar trebui să își asume aceste rezultate dezastruoase.

„Domnilor Barna, Năsui, Ghinea, Voiculescu și cei care sunteți în această gașcă, aroganța voastră și nepotismul ne-au adus aici! Absenteismul tot de aici ni se trage, nu numai rezultatul electoral mic. Alegătorii noștri și românii ne-au citit, nu îi putem păcăli cu vorbe goale!”, a afirmat Florina Presadă.

Citeşte şi: Senatorul USR Florina Presadă cere demisii la vârful USR-PLUS: „Barna, Năsui, Ghinea, Voiculescu, aroganţa voastră şi nepotismul ne-au adus aici”

De asemenea, mai mulţi membri şi simpatizanţi USR au cerut demisia lui Dan Barna de la conducerea partidului. Aceştia îl acuză pe Barna duce partidul pe linie moartă, pe fondul rezultatului obţinut la alegerile parlamentare.

Citeşte şi: Scandal în USR. Se cere demisia lui Dan Barna, după rezultatul de la parlamentare. „Încearcă să prostească lumea”