Reacția lui Dorian Popa când o cerșetoare i-a cerut să-i schimbe 10 euro. Replica neașteptată a artistului: „De ce nu vorbiți în română, doamnă?”

Dorian Popa e unul dintre cei mai apreciați influenceri din țara noastră. Are o mulțime de fani care îl urmăresc și cărora le povestește de fiecare dată ce se întâmplă nou în viața lui.

19 ian. 2023, 21:08
Reacția lui Dorian Popa când o cerșetoare i-a cerut să-i schimbe 10 euro. Replica neașteptată a artistului: „De ce nu vorbiți în română, doamnă?”

Recent, în timp ce se afla la un pub din aeroport și filma un vlog, Dorian Popa s-a trezit cu o femeie în fața lui care a încercat să-l roage în limba engleză să-i dea zece euro.

Dorian Popa și-a dat imediat seama că stă de vorbă cu o româncă și a întrebat-o de ce nu vorbește în limba maternă. Femeii nu prea i-a ieșit să-l ducă de nas pe artist, mai ales după ce a și pocit câteva cuvinte. Până la urmă, a reușit să-i explice că își dorește o bancnotă de zece euro.

Citește și Suma colosală cheltuită de Dorian Popa în ultimii cinci ani. Artistul îi învață pe internauți cum să atragă banii: „Un om credincios să nu țină de ei cu dinții, să dea și celor care au nevoie ca să poată primi înapoi”

Influencerul a refuzat-o elegant, dar aceasta a insistat. Până la urmă, tot într-un mod politicos, Dorian Popa a rugat-o să se oprească ca să nu fie nevoit să cheme paza. Mai mult, influencerul a îndrumat-o pe individă să meargă să-și schimbe banii la exchange-uri, deoarece găsește destule în aeroport.

„Dar de ce nu vorbiți în română doamnă, dacă e cu „în”? Să vă schimb eu 10 euro? Păi dar eu n-am garanția doamnă că euro ai dumneavoastră sunt ok. Mi-e frică! Vedeți că găsiți exchange-uri, sărut mâna!”, i-a spus Dorian Popa femeii respective.

Dorian Popa i-a explicat femeii că are de filmat un vlog și că e ocupat și a rugat-o să înceteze. „Din gama: În aeroport se poate întâmpla orice. Doamnă, vă rog frumos, filmăm ceva. Ca să nu chemăm paza, vă rog să căutați la exchange! Sărut mâna, mulțumesc frumos!”, a completat el după ce a văzut insistențele femeii.

Citește și Dorian Popa a dat lovitura în imobiliare. Cu cât vinde o casă deja mobilată în Domnești și ce are de gând să facă cu câștigurile colosale

„Trebuie să fii diplomat și să-ți faci întotdeauna dreptate, dar cu diplomație. Până scoți colții”, a mai adăugat el în timp ce a continuat să filmeze vlogul.