Reacţia lui Hagi când a aflat că hoţul care i-a spart casa a fost prins. Ce i-ar face dacă ar fi judecător

Într-o conferinţă de presă organizată joi, înaintea partidei cu CS Universitatea Craiova, care se va disputa vineri, 16 martie, de la ora 20:45, la Ovidiu, Gheorghe Hagi a vorbit si despre hoţul care i-a spart locuinţa, în preajma sărbătorilor de iarnă, prins miercuri, în Voluntari.

15 mart. 2018, 20:45
Reacţia lui Hagi când a aflat că hoţul care i-a spart casa a fost prins. Ce i-ar face dacă ar fi judecător

Marian Fieraru a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi dimineaţă magistraţii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. El este recidivist, având două condamnări de un an şi jumătate de închisoare tot pentru furturi, iar acum se afla sub control judiciar. Bărbatul este suspectat de comiterea a 15 spargeri, numai în judeţul Ilfov, între victime fiind  Gheorghe Hagi, un ambasador şi oameni de afaceri.

„Nu știam că a fost prins. Niște ceasuri mi-a furat. Important este sănătatea mea şi a familiei. Nu-s lucruri bune, nu-mi face plăcere să vorbesc despre aşa ceva. Din păcate, ele există, n-avem cum să le evităm. În rest, un ceas, două, eu le fac pe toate. Depind de mine. Important sunt eu și familia mea.

Nu-i frumos să intri în casa cuiva, în intimitatea omului. Un gest foarte urât. Nu l-aș pedepsi cu nimic. Sper ca lumea să învețe că e un gest foarte urât să intri în casa cuiva fără să bați la ușă. Asta este mesajul meu, dar nu i-am dat importanță și nu mă interesează”, a spus Gică Hagi.