Reacţia lui Liviu Guță când a aflat că fosta soţie se recăsătorește. Manelistul şi Roxana Negrea s-au despărţit cu scântei

La mai puţin de un an de la divorțul de Liviu Guță, Roxana Negrea și-a găsit sufletul pereche. Fericitul este un bărbat pe care-l cunoaşte de 15 ani, dar abia acum ambii au realizat că între ei există chimie.

03 oct. 2022, 18:29

Liviu Guţă fosta soţie. Roxana Negrea a dezvăluit, recent, cum a reacționat Liviu Guță atunci când a aflat că se recăsătorește. Manelistul i-a transmis fostei neveste un mesaj prin intermediul surorii şi cumnatului ei, pe care i-a întâlnit la o nuntă.

Reacţia lui Liviu Guță când a aflat că fosta soţie se recăsătorește

Sunt foarte bine acum. Am reușit să îl uit pe Liviu. Am mai vorbit cu el, dar nu pentru a ne împăcă. Avea câteva lucruri la mine pe care trebuia să le ia. Cred în continuare în iubire! M-am căsătorit acum trei săptămâni, am fost mireasă. După ce m-am măritat, Liviu mi-a urat casă de piatră și mi-a spus că se bucura pentru mine. Toate aceste lucrurile i le-a transmis surorii mele și cumnatului la o nuntă. Pe soțul meu îl cunosc de 15 ani. Am copilărit în același cartier.

Mi-am pus în seara de Crăciun o dorință în Biserica iar dorință mea a fost auzită de Dumnezeu. Nimic nu este întâmplător în viață. După despărțire am fost sceptică, am stat singură câteva luni, m-am regăsit, m-am liniștit și cred că atunci când ești recunoscătoare pentru ceea ce ai Dumnezeu îți da ceea ce îți lipsește”, a declarat Roxana, pentru Click.ro.

Citeste si Andreea Mantea a izbucnit în direct! Acuzaţii halucinante: „Toată lumea aici face prostituție, se droghează! Gata!” VIDEO

Liviu Guţă şi Roxana Negrea, despărţire cu scântei

Roxana și Liviu Guță au fost căsătoriţi un an şi trei luni, iar despărţirea a fost cu scântei şi cu nenumărate injurii. De altfel, Liviu Guță declara la vremea respectivă că a făcut o greșeală atunci când s-a căsătorit cu Roxana. Cei doi au ajuns în faţa ofiţerului stării civile după doar trei luni de când se cunoscuseră.

Artistul a dezvăluit că actuala lui soție era foarte geloasă și căuta motive de ceartă din orice. Roxana ar fi fost deranjată chiar și atunci când Liviu mergea să își vadă copiii.

Citeste si Secretul pe care puțini îl cunosc. Cum o va chema pe Anamaria Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf

”Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Certuri și jigniri, asta nu se numește relație!

Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat… O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut”,  dezvăluia Liviu Guţă la acel moment în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.