Secretul pe care puțini îl cunosc. Cum o va chema pe Anamaria Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf

După ce și-au declarat iubirea în repetate rânduri, prin intermediul show-urilor TV, au pozat în „familia perfectă" și au ascuns problemele de cuplu, acum Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se bat, se înjură și se judecă prin tribunale. 

02 oct. 2022, 17:05
Secretul pe care puțini îl cunosc. Cum o va chema pe Anamaria Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf

După ce a fost părăsită de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan mai primește o lovitură. Antrenorul de fotbal vrea să o lase pe impresară fără numele de familie dobândit în urma căsătoriei.

Astfel, fostul antrenor de la FCSB cere în instanță ca vedeta de pe Instagram să revină la numele pe care-l purta în buletin, înainte de a se căsători.

 

Cum o va chema pe Anamaria Prodan în acte, după divorțul de Laurențiu Reghecampf

 

Cel mai probabil, dacă va pierde procesul, cea cunoscută publicului larg drept Anamaria Prodan Reghecampf, va reveni la numele de Anamaria Dumitrescu – cel cu care a rămas după prima căsnicie, ori la Anamaria Tănase, după tatăl său.

În urmă cu câțiva ani, într-o emisiune TV, Anamaria „Prodan” a recunoscut că în acte nu figurează cu numele de familie ale mamei sale, vedetă de muzică populară, Ionela Prodan, decedată în 2018.

„Nu m-a chemat Prodan. Mi s-a zis pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere. După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu. Acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, a declarat Anamaria, la Kanal D.

Inclusiv pe Instagram, impresara figurează cu numele „@AnaMariaProdanReghecampf”.

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au voie să se mai apropie unul de altul

 

Legat de violențele care s-au desfășurat în urmă cu câteva zile, atât Anamaria cât și Laurențiu s-au ales cu dosare penale și au primit și ordine de protecție unul împotriva celuilalt.

În urma evenimentului, impresara s-ar fi ales cu vânătăi și silicoane deplasate, iar antrenorul cu fața vânătă.