Marcel Vela, după moartea interlopului Emi Pian. „Toate reţelele de interlopi sunt monitorizate. Vor avea o surpriză neplăcută”

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat, marţi, la România TV, că cazul morţii interlopului Florin Mototolea, zis "Emi Pian", este un incident "foarte grav şi a dat asigurări că toate reţelele de interlopi sunt monitorizate.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 14:03
Marcel Vela, după moartea interlopului Emi Pian. „Toate reţelele de interlopi sunt monitorizate. Vor avea o surpriză neplăcută”

„Este foarte grav şi, aşa cum aţi văzut, şeful Poliţiei Capitalei şi cel de la SIAS şi cel de la Jandarmerie au anunţat că totul este sub control. Toate reţelele de interlopi sunt monitorizate şi vor avea în forţele MAI o forţă care să le neutralizeze”, a declarat Marcel Vela, în direct, la România TV.

Ministrul de Interne a explicat în interviul acordat jurnalistei Cristina Şincai faptul că autorităţile au luat măsuri operative în cazul morţii lui Emi Pian.

„Cel care este bănuit că a făcut această crimă este sub monitorizare, sub pază. Celelalte persoane care au fost implicate au fost conduse la audieri. Procurorul este în faza în care lucrează la aceaste anchete”, a precizat Marcel Vela.

De asemenea, ministrul de Interne a reamintit că exista „toleranţă zero” faţă de reţelele de criminalitate.

„Inclusiv cei care ameninţă că vor veni din Europa aici ca să facă ei tot felul de răzbunări şi reglări de conturi, vă asigur că sunt monitorizaţi şi vor avea o surpriză neplăcută atunci când vor intra în România şi vor asemenea idei destul de năstruşnice”, a explicat ministrul de Interne.

Emi Pian a fost înjunghiat mortal noaptea trecută, iar în această dimineață și-a dat ultima suflare, la Spitalul Univeristar din București.

Ultima imagine cu Emi Pian în viaţă! Cum şi cu cine a fost surprins liderul Duduienilor cu câteva ore înainte să fie ucis FOTO