Reacţia lui Messi, după ce Maradona a murit. „Diego este etern”

Reacţia lui Messi, după ce Maradona a murit. Lionel Messi, vedeta echipei FC Barcelona şi căpitanul naţionalei de fotbal a Argentinei, a scris pe Instragram că "Diego este etern", după ce a aflat despre moartea lui Diego Armando Maradona.

25 nov. 2020, 20:46
Reacţia lui Messi, după ce Maradona a murit. „Diego este etern”
Reacţia lui Messi, după ce Maradona a murit. "Diego este etern"

Messi a publicat şi două fotografii în care apare alături de Maradona.

Mesajul lui Messi, după ce Maradona a murit

”O zi foarte tristă pentru toţi argentinienii şi pentru fotbal. Ne părăseşte, dar nu pleacă, pentru că Diego este etern. Păstrez toate momentele frumoase pe care le-am trăit alături de el şi aş dori să profit de această ocazie pentru a transmite condoleanţe familiei şi prietenilor săi. RIP”, a scris Messi pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Maradona a murit

Diego Maradona a decedat în urma unui stop cardiac în locuinţa sa

. Vestea morţii fostului mare fotbalist argentinian a fost făcută publică şi de agentul şi prietenul său, Matias Morla, conform Agerpres.

„A murit Diego”, a declarat, pentru EFE, Sebastian Sanchi, purtătorul de cuvânt al celui care a fost marele artizan al câştigării Cupei Mondiale 1986 de către Argentina.

Presa din Argentina a anunţat că Maradona a suferit un stop cardiac la domiciliul său din provincia de Buenos Aires şi că cel puţin patru ambulanţe se îndreaptă spre locuinţa sa.

Maradona a fost externat, la opt zile după ce a suferit o operaţie pe creier

Recent, Maradona suferise o intervenție chirurgicală pe creier după ce i se descoperise un cheag de sânge. Campionul mondial din 1986 a fost spitalizat pe 2 noiembrie, pentru anemie şi deshidratare, în oraşul La Plata, situat la 60 km de Buenos Aires, unde antrenează echipa locală de fotbal. Analizeze efectuate au relevat prezenţa unui hematom subdural, un cheag de sânge format la nivelul suprafeţei creierului.

Citeşte şi: Gică Hagi, după ce Maradona a murit. „O tristeţe fără margini la moartea unui geniu”