Reacţia lui Mihai Albu după ce şi-a văzut soţia cu sânii acoperiţi doar de nişte curele

Iulia Albu şi-a făcut apariţia la Gala Premiilor Gopo 2013 într-o rochie spectaculoasă. Fosta soţie a lui Mihai Albu a avut sânii acoperiţi doar cu nişte curele.

27 mart. 2013, 08:20
Reacţia lui Mihai Albu după ce şi-a văzut soţia cu sânii acoperiţi doar de nişte curele

Iulia Albu ne-a obişnuit cu apariţiile ei ciudate care nu o avantajează întotdeauna. De data aceasta, vedeta s-a prezentat la Premiile Gopo într-o rochie extravagantă şi foarte sexy. Plină de pene albe şi cu bustul acoperit doar de câteva curele negre, Iulia Albu a ieşit cu siguranţă în evidenţă.

Deşi n-a fost prezent alături de ea la eveniment, şi Mihai Albu, încă soţul ei, este la curent cu felul în care Iulia a păşit pe covorul roşu al evenimentului. „Dacă nu ar fi existat Iulia, ar fi trebuit inventată. Ţinuta este impecabilă”, a spus Albu, potrivit click.ro. De altfel, pentru Premiile Gopo, nici Iulia nu a întrerupt deloc legătura cu Mihai. Pantofii şi geanta pe care le-a purtat sunt create de soţul ei.

Premiile Gopo 2013 s-au decernat luni seară la Opera Naţională din Bucureşti, marii câştigători fiind Radu Jude şi Silviu Purcărete, care au primit mai multe trofee pentru filmele „Toată lumea din familia noastră” şi „Undeva la Palilula”.