Reacţia lui Mihai Tudose, după demiterea lui Vlad Voiculescu: „De la ,,diamant” la bolovan… Acasă toţi! Cu Cîțu cu tot…”

Reacţia lui Mihai Tudose, după demiterea lui Vlad Voiculescu. Politicianul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde îi face praf pe Florin Cîţu, dar şi pe ceilalţi membri din partidul său. PSD-istul nu se arată "încântat" nici de Dan Barna, care, a refuzat funcţia de ministru al Sănătăţii.

14 apr. 2021, 13:52
Reacţia lui Mihai Tudose, după demiterea lui Vlad Voiculescu: „De la ,,diamant” la bolovan… Acasă toţi! Cu Cîțu cu tot…”
Reacţia lui Mihai Tudose, după demiterea lui Vlad Voiculescu

Reacţia lui Mihai Tudose, după demiterea lui Vlad Voiculescu. „Cu Barna, Cioloș și ai lor… De la ,,diamant” la bolovan, de la ,,bărbați de stat” la băiețeală de curtea școlii… E un pas mic, nu e așa? Acasă toți! Cu USR‘ Plusu’ vostru care dă numai minus. Cu Cîțu cu tot…„, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

Cu Barna, Cioloș și ai lor…
De la ,,diamant” la bolovan, de la ,,bărbați de stat” la băiețeală de curtea școlii…
E…

Publicată de Mihai Tudose pe Miercuri, 14 aprilie 2021

Reacţia lui Mihai Tudose, după demiterea lui Vlad Voiculescu

Fostul premier PSD Mihai Tudose a declarat că problema sistemului medical românesc deja nu mai este ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, ci este faptul că nicio forţă politică nu îşi asumă numirea sa.

Citeşte şi: Mihai Tudose arată încă un clasament rușinos pentru România: Au reușit să ne omoare și sunt recunoscuți la nivel internațional!

Mihai Tudose a spus în urmă cu câteva zile că „problema Voiculescu” a devenit „problema Cioloş şi problema Cîţu”, care nu iau atitudine şi nu îl trag la răspundere pe ministrul Sănătăţii pentru şirul de gafe şi decizii inexplicabile din ultimele săptămâni.

Problema s-a chemat Voiculescu până ieri, pe la ora 22-23.00, așa. După ora 23.00, la vreo două ore după ce a început nebunia, nu mai este problema Voiculescu, ci este problema Cîțu și este problema Cioloș. A ieșit dl. Barna și a spus că e de la ceilalți, deci de la Cioloș, căci succesul are părinți multipli, dar eșecul e cam orfan. Până la urmă al cui e Voiculescu ăsta? Că nu ni l-a adus cineva de pe Lună. Nu și-l mai asumă nimeni, nu?”, declara pentru Mediafax Mihai Tudose.

Europarlamentarul social-democrat îl critică pe Florin Cîțu inclusiv pentru anunțul privind revenirea la normalitate.