Mihai Tudose arată încă un clasament rușinos pentru România: Au reușit să ne omoare și sunt recunoscuți la nivel internațional!

Mihai Tudose vine cu date ruşinoase pentru ţara noastră. Europarlamentarul PSD arată, un raport publicat Financial Times, că România este pe locul 10 la capitolul ”mortalitate în exces”.

09 apr. 2021, 12:40
Mihai Tudose arată încă un clasament rușinos pentru România: Au reușit să ne omoare și sunt recunoscuți la nivel internațional!

Mihai Tudose arată încă un clasament rușinos pentru România. Social-democratul arată că aceasta este marea reușită a Guvernului ”au reușit să ne omoare și să capete recunoaștere internațională”.

Mihai Tudose arată încă un clasament rușinos pentru România: Au reușit să ne omoare și sunt recunoscuți la nivel internațional!

”Cauza decesului: incompetența guvernamentală. A apărut un “clasament” trist realizat de Financial Times pe baza datelor oficiale colectate până la data de 6 aprilie 2021.

Este vorba despre “mortalitatea în exces”, termen ce include și decesele “colaterale pandemiei”… Pe românește: cei morți de covid plus cei ce au murit fiindcă nu au mai fost tratați/ refuzați de sistemul de sănătate ca nefiind “urgențe”…

România e pe locul 10. Locul 10 nu este un loc rău dacă este un clasament pozitiv, cu premii, diplome, aplauze…

Dar acesta este un clasament al morții! Asta au reușit PNL-USR-PLUS, Orban, Cîțu, Cioloș, Barna și haoticii și habarniștii lor.

Să ne omoare. Și să capete și “recunoaștere”internațională pe această temă… Anexez clasamentul.. poate Cîțu îl publică și el pe pagina lui în serialul lui: “#românii trebuie să știe”…..

Asasini de 10? Habarniști de 10? Decideți dumneavoastră….”, scrie Mihai Tudose.

Mortalitatea în exces este un indicator folosit în epidemiologie, care se referă la numărul de decese generate de toate cauzele în timpul unei crize, peste media anilor precedenți. Excesul de mortalitate îi poate include, spre exemplu, și pe cei afectați indirect de pandemie, adică cei care au murit de alte boli pe care nu le-au mai putut tratat din cauza crizei, dar și pe cei care au murit tot de COVID, dar nu au fost diagnosticați. Cu alte cuvinte, este un indicator care exprimă mai corect efectul crizei sanitare. Potrivit datelor Financial Times, în timpul pandemiei, în România au murit în jur de 2.100 de oameni la fiecare milion de locuitori, în plus față de anii precedenți.

România este depășită din acest punct de vedere de state precum Peru, Bulgaria, Mexic și Cehia. În Peru au murit cu aproximativ 4.500 de oameni mai mult la milionul de locuitori, față de media anilor precedenți, în vreme ce în Bulgaria au murit cu peste 3.000 de oameni în plus.

Cauza decesului: incompetența guvernamentală.

A apărut un “clasament” trist realizat de Financial Times pe baza datelor…

Publicată de Mihai Tudose pe Vineri, 9 aprilie 2021

Citeşte şi: Tulpina britanică a coronavirusului, mai periculoasă decât celelalte tulpini. Rata de mortalitate este mai mare STUDIU