Reacția lui Mircea Baniciu, după ce a aflat că fiica lui este gravidă: „A spus că are o singură dorință”

Reacția lui Mircea Baniciu, după ce a aflat că fiica lui este gravidă. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii, urmează să devină pentru prima oară părinți și abia așteaptă să își strângă bebelușul în brațe. Ana este cea care a dat vestea cea mare pe rețelele sociale, dezvăluind că va avea un băiețel.

11 ian. 2024, 16:38
Reacția lui Mircea Baniciu, după ce a aflat că fiica lui este gravidă: „A spus că are o singură dorință”
Reacția lui Mircea Baniciu, după ce a aflat că fiica lui este gravidă

Reacția lui Mircea Baniciu, după ce a aflat că fiica lui este gravidă. Artistul s-a bucurat foarte tare când a auzit că va avea un nepoțel, pe care îl va lăsa să facă ce vrea el, doar cu o singură condiție, să nu îl strige „tataie”.

Reacția lui Mircea Baniciu, după ce a aflat că fiica lui este gravidă

Tata? Cum să reacționeze? S-a bucurat din suflet, evident, și a fost așa cumva, nu uimit, clar. A zis că se aștepta, că urma treaba asta. Și, ce să zic? A spus că are o singură dorință, să nu îl strige tataie. În rest, poate să facă ce vrea el.

Soțul meu este foarte fericit și are grijă de mine… Nu că nu avea grijă și înainte, dar zic că sunt norocoasă în privința asta. Avea grijă și înainte dar acum mai cu seamă. Nu mă lasă să pun mâna pe nicio pungă… Deci, sunt niște luni foarte fericite din viața mea. Sunt protejată. Nu mai car nimic… Am venit la eveniment pentru că am făcut azi anunțul acesta important, că vom deveni părinți, și e frumos să fiu alături de voi.‘, a declarat Ana Baniciu, pentru Viva.ro.

Citește și: Ana Baniciu și soțul ei se mută într-o casă veche de 100 de ani. Care este motivul: „A fost o discuție foarte ciudată”

Chiar dacă este însărcinată, blondina nu stă locului și nu vrea să își întrerupă cariera. Așa că tânăra, care a cântat toată noaptea de Revelion, vine cu noi proiecte.

Pe plan muzical lansez piesă în curând. Filmăm clip luna aceasta, cel puțin așa cred. Nu stau și nu îmi doresc să stau. Cariera mea continuă. Și de Revelion am cântat toată noaptea, adică mă țin bine”, a mai spus aceasta.