Ana Baniciu este însărcinată. Toată familia e în culmea fericirii: „Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare”

Ana Baniciu și Edy, soțul ei, sunt în culmea fericirii. Cei doi proaspăt însurăței urmează să devină părinți.

10 ian. 2024, 11:12

Ana Baniciu a dat vestea cea mare tuturor urmăritorilor săi. Artista a anunțat că este însărcinată în patru luni și că „familia noastră se împlinește”.

„Noi 3… Am reusit cumva sa tinem acest secret mai bine de 4 luni de zile si mi-am dorit din suflet sa fiu eu cea care va dau cea mai importanta veste de pana acum! Familia noastra se implineste. Suntem fericiti, recunoscatori si nerabdatori sa ne cunoastem iubirea cea mare… Ne aflam pe un taram nou, necunoscut, dar sunt sigura ca ne vom descurca asa cum am facut-o mereu! Multumesc, mama!”, a scris Ana Baniciu pe Instagram, alături de două fotografii în care i se vede burtica de gravidă.

Citește și Adrian Mutu a înnebunit când a aflat că fiica lui are un iubit. „De aici a început să se deterioreze relația noastră. Mă ia inima când mă gândesc. Nu mai e ce a fost”

Anca Baniciu și Edy Kovacs sunt pregătiți să devină părinți de băiat.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit de câteva luni

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit civil și religios în luna septembrie a anului 2023, la distanță de două săptămâni.

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru. Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă.

Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta. Au fost foarte ocupați toți cei care ne ajută și abia acum începe să punem la punct totul. Rochia de mireasă este în lucru, de-abia aștept să merg la probă. Voi avea două rochii, nu fac parada modei la nunta mea. Vreau să fie totul cât mai bine gândit. Nunta este în foarte scurt timp, am intrat pe ultima sută de metri, suntem stresați puțin, toți m-au sfătuit până acum să nu fiu o mireasă stresată și stresantă, dar nu îmi iese. Ne dorim să fie totul frumos, e o nuntă mai atipică, mai diferită și atunci avem planuri măricele”, a mărturisit Ana Baniciu, la o emisiune TV.

Citește și Reacția Marei Bănică, după ce a urmărit ”America Express”. Ce părere are despre relația Iuliei Albu și Mike: ”Cum să înduri atâta umilință? O privesc pe Iulia cu alți ochi. El e ceva rău!”

Povestea de dragoste dintre Ana și Edy durează deja de doi ani și jumătate. Ana a povestit cum a început relația cu iubitul ei și cum s-au cunoscut. „Ne-am întâlnit printr-o prietenă și vecină a mea de palier. Vecina mea care stătea perete în perete cu mine. M-a invitat într-o seară la Oțil (n.r. – Dani Oțil de la Antena 1) la restaurant.