Reacţia lui Sergiu, „tăticul călăreţ”, după scandalul cu vânzarea casei primite din donaţii: „Nu mă mai puteam descurca acolo”

Reacţia lui Sergiu, "tăticul călăreţ", după scandalul cu vânzarea casei primite din donaţii. Tânărul a confirmat faptul că a renunţat la locuinţa pe care a cumpărat-o împreună cu Cătălin Moroşanu şi a explicat motivul pentru care a decis asta.

14 apr. 2021, 15:01
Reacţia lui Sergiu, „tăticul călăreţ”, după scandalul cu vânzarea casei primite din donaţii: „Nu mă mai puteam descurca acolo”
Reacţia lui Sergiu, "tăticul călăreţ", după scandalul cu vânzarea casei

Reacţia lui Sergiu, „tăticul călăreţ”, după scandalul cu vânzarea casei. „Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o iniţial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeaşi sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro.

Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, şi mi-am ajutat şi fraţii cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram iniţial”, a declarat Sergiu.

Citeşte şi: Reacţia lui Moroşanu, după ce Sergiu a dat casa primită din donaţii unor interlopi: „Este o învăţătură de minte”

Reacţia lui Sergiu, „tăticul călăreţ”, după scandalul cu vânzarea casei

„Iniţial, îmi luasem un Golf 4 şi nu aveam permis. M-a prins Poliţia şi mi-a făcut dosar, de asta am şi plecat de acolo. Am vrut să mă înscriu la şcoala de şoferi, numai că m-au prins la volan cu o zi înainte de a mă înscrie. Acum, nu mai am voie timp de 5 ani să mă înscriu la şcoala de şoferi. Am şi dat maşina, ca să nu mai fiu tentat să urc iarăşi la volan

”, a mai spus Sergiu Ciobotariu, pentru Bzi.ro.

Pentru că nu avea voie să vândă casa cumpărată din donaţii timp de cinci ani, Sergiu a făcut un contract de închiriere pe această perioadă, iar mai apoi, imobilul va deveni în acte al noului proprietar. „Cu Cătălin (n.r. Cătălin Moroşanu) am vorbit doar atunci când am vândut casa. El mi-a spus că dacă nu mă pot descurca acolo, să mă mut”, a completat Sergiu.


loading...