Reacția lui Victor Cornea, după ce a fost acuzat de internauți că îl antrenează Andreea Bălan. ”La cât se plimbă după tine în turnee, cred că e un antrenor destul de bun”

Andreea Bălan și Victor Cornea reprezintă unul dintre cuplurile care au captat atenția publicului, motiv pentru care internauții sunt atenți la orice fac cei doi. Recent, Cornea a fost acuzat că este antrenat de Andreea Bălan, mai ales că artista este plecată cu el în toate turneele. Cum a reacționat tenismenul, vezi în rândurile următoare.

25 ian. 2024, 11:23

Andreea Bălan și Victor Cornea reprezintă unul dintre cuplurile care au captat atenția publicului, motiv pentru care internauții sunt atenți la orice fac cei doi.

Citește și Andreea Bălan „l-a dat afară” pe antrenorul lui Victor Cornea. Cine îl reprezintă acum pe tenismen

Victor Cornea și Andreea Bălan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste deja de o perioadă bună. Ori de câte ori are ocazia și dispune de timp liber, adică, mai mereu, artista își însoțește partenerul de viață în turneu.

Recent, Cornea a fost acuzat că este antrenat de Andreea Bălan, mai ales că artista este plecată cu el în toate turneele.

Recent, pe rețelele sociale oamenii au scris diferite comentarii cu privire la observațiile făcute la adresa artistei, care pare că îl sufocă pe tenismen.

„Hai că..la cât se plimbă Andreea după tine în turnee, cred că e un antrenor destul de bun”, a scris cineva.

„Dar la muncă nu se mai duce?”, a mai scris cineva.

Apoi, Cornea a postat la InstaStory o poză în care scria ”Adresează-mi o întrebare”, motiv pentru care internauții nu au stat pe gânduri prea mult.

După ce a fost acuzat că este antrenat de Andreea Bălan, pentru că artista nu se dezlipește deloc de tenismen, Victor Cornea a reacționat.

”Trup și suflet alături de mine”

Jucătorul de tenis a spus cine îi este, de fapt, antrenor, și a recunoscut că, într-adevăr, prezența iubitei sale este un bonus emoțional extrem de mare pentru el.

De curând, după ce a organizat un Q&A pe pagina de Instagram, și după ce a fost acuzat că îl antrenează Andreea Bălan pentru competiții, Victor Cornea a reacționat.

Sportivul a spus cine îl antrenează, de fapt, și a recunoscut că prezența Andreei Bălan este un bonus emoțional extrem de mare pentru el.

„Antrenorul meu este @andreicociasu și lucrăm împreună de câțiva ani buni de zile cât timp mă aflu în România. El a reușit să fie cu mine și la Wimbledon și la US Open anul trecut.

În ultimii zece ani de zile am călătorit singur aproape mereu, iar prezența Andreei când îi permite programul este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine”, a spus Victor Cornea.

Citește și Andreea Bălan, în culmea fericirii. Artista și Victor Cornea se pregătesc de plecare: ”Abia aștept”

În ciuda gurilor rele, pare că Andreea Bălan este mai îndrăgostită ca niciodată.

De când formează un cuplu cu Victor Cornea, artista radiază de fericire, semn că bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste în prezent este ceea ce și-a dorit.