Reacția Marei Bănică, după ce a urmărit ”America Express”. Ce părere are despre relația Iuliei Albu și Mike: ”Cum să înduri atâta umilință? O privesc pe Iulia cu alți ochi. El e ceva rău!”

Mulți români au urmărit emisiunea ”America Express”, acolo unde a participat și Iulia Albu, împreună cu iubitul ei, Mike. Cei doi concurenți și-au arătat atât părțile bune, cât și părțile rele în fața camerelor de filmat. Ce a spus Mara despre relația creatoarei de modă, află în articol.

10 ian. 2024, 10:42
Reacția Marei Bănică, după ce a urmărit ”America Express”. Ce părere are despre relația Iuliei Albu și Mike: ”Cum să înduri atâta umilință? O privesc pe Iulia cu alți ochi. El e ceva rău!”

Mara Bănică, ca mulți dintre români, a urmărit emisiunea „America Express”, unde Iulia Albu și Mike, iubitul ei, au fost concurenți.

Citește și Val de critici pentru Mara Bănică după ce s-a operat la față: „Nu mai ești tu, nu-ți stă bine”. Cât a plătit pentru intervenția controversată

După ce show-ul s-a încheiat, Mara Bănică a rămas cu o părere mai puțin pozitivă despre creatoarea de modă, asta din cauza relației pe care o are cu partenerul ei.

La „America Express”, emisiune care s-a încheiat la finalul anului trecut, una dintre echipele care au concurat a fost formată din Iulia Albu și Mike, iubitul cu care își împarte viața de câțiva ani.

De multe ori, cei doi au fost în centrul atenției, pentru au avut multe neînțelegeri și certuri la probe sau pe trasee.

Creatoarea de modă a fost pusă în repetate rânduri de Mike în situații deloc plăcute, însă de cele mai multe ori, Iulia nu a vrut să se certe în fața camerelor de filmat.

Fanii emisiunii au observat comportamentul lui Mike, pe care l-au criticat aspru în spațiul public. Mulți internauți au spus că Mike ar trebui părăsit imediat, însă diva a decis să îi mai dea o șansă.

Mara Bănică a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre schimbările din viața ei, și anume, operația estetică suferită la nivelul feței, dar și despre alte subiecte.

”Ce femeie puternică poate sta lângă un om care se comportă așa?”

Fanii au observat imediat schimbarea jurnalistei, astfel că pe Instagram i-au spus că seamănă cu Iulia Albu.

În continuare, Mara Bănică a adăugat că ea nu are un Mike, nu are cum să semene cu criticul de modă. De aici a pornit discuția despre cuplul Iulia Albu-Mike.

„Nici ce îmi spun ăștia pe internet, că sunt Iulia Albu. Păi, în primul rând, eu nu am alături de mine un Mike, ferească bunul Dumnezeu. Ce? N-ai voie să te uiți la America Express?”, a spus Mara Bănică.

„M-am uitat, de ce?”, i-a răspuns Măruță jurnalistei.

„De ce? El e ceva rău! N-ai văzut nicio emisiune?”, a răspuns Mara.

Citește și Boala cumplită care i-a făcut viața un calvar Iuliei Albu: „Mă umflam toată, nu se simțea nicio ameoliorare”

„Am văzut, dar de ce zici că e ceva rău? Ei stau împreună de mult timp, dar a fost el mai nervos atunci”, a continuat Măruță.

„Știi că o privesc pe Iulia Albu cu alți ochi de atunci. Cum să înduri așa ceva? Ce femeie stăpână pe ea, puternică, poate să stea lângă un om care se comportă așa? E opinia mea, iartă-mă! Nu știu, să faci atâtea sacrificii doar să ai pe cineva, să știi că ești cu cineva? Atâta umilință și atâta… nu știu! Fiecare cu viața lui, dar atâta vreme cât ți-o expui la televizor, lasă-i pe alții să aibă păreri că de aia l-a arătat, nu?”, a fost răspunsul jurnalistei.