Val de critici pentru Mara Bănică după ce s-a operat la față: „Nu mai ești tu, nu-ți stă bine”. Cât a plătit pentru intervenția controversată

Mara Bănică a apelat la o intervenție estetică la față. Deși ar fi plătit o mică avere pentru această operație, internauții nu sunt foarte încântați de schimbare.

02 ian. 2024, 20:15
Val de critici pentru Mara Bănică după ce s-a operat la față: „Nu mai ești tu, nu-ți stă bine”. Cât a plătit pentru intervenția controversată
Val de critici pentru Mara Bănică după ce s-a operat la față: „Nu mai ești tu, nu-ți stă bine”. Cât a plătit pentru intervenția controversată

Mara Bănică a trecut pragul medicului estetician pentru a-și face o intervenție estetică la față. Pentru această operație de înfrumusețare, vedeta ar fi plătit nu mai puțin de 15.000 de euro. Reacțiile urmăritorilor ei nu au fost, însă, dintre cele mai măgulitoare.

Citește și: Mara Bănică șterge pe jos cu Monica Gabor. Ce părere are jurnalista despre CV-ul fostei lui Irinel Columbeanu: „Ălora poți să le zici orice. Halesc”

Cum arată Mara Bănică după operație estetică la față

Mara Bănică, în vârstă de 48 de ani, se numără printre cele mai cunoscute nume din televiziune și presă. Pentru a arăta bine la cei aproape 50 de ani, vedeta a mers la medicul estetician în urmă cu câteva zile, unde și-a făcut o operație la față pentru care ar fi plătit nici mai mult, nici mai puțin de 15.000 de euro, potrivit cancan.ro.

La ieșirea din clinică, unde a stat nu mai puțin de patru zile, Mara Bănică a fost surprinsă de paparazzi cu bandaje la nas și la față. Cel care a ajutat-o cu căratul bagajelor a fost nimeni altul decât Valentin Burada, cel cunoscut drept „doctorul vedetelor”. După intervenție, vedeta s-a afișat, mândră de intervenție, în mediul online. Vizibil întinerită, foarte puțin machiată și fără urme de riduri sau alte imperfecțiuni, Mara Bănică a postat în noaptea dintre ani o fotografie cu ea pe rețelele sociale: „Care va să zică e ultima noapte din 2023”, a scris pe Instagram Mara Bănică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mara Banica (@marabanica)

Cu toate acestea, fanii nu au fost prea încântați de schimbarea la care a recurs vedeta: „Zici că ești Iulia Albu. Nu mai ești tu la față. Erai mișto înainte… farmecul tău. Offf”/„Nu îmi place, Mara, nu mai ești tu naturală, nu îți stă bine”/„Mi-ai plăcut până acum foarte mult pentru simplitatea ta și nu în ultimul rând pentru inteligența ta dar nu mai îmi placi la felul în care arăți la față”/„Doamne ferește!!! Eu cred că totuși e poză fake, făcătură”, au scris câțiva internauți la postarea Marei Bănică.

Au fost însă și persoane care au apreciat schimbarea de înfățișare: „Cam așa… La mulți ani! Ai mai întinerit… pe bune!”/„La mulți ani sănătoși!!! Schimbată dar frumoasă”/„Superbă!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile pozitive primitede vedetă.

Mara Bănică o duce foarte bine și fizic, grație unei diete pe care a promovat-o în urmă cu câteva luni, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Ea a reușit să slăbească în doar două luni 13 kilograme, fără a se înfometa.

„E un program pe care eu l-am inventat, pentru că a mers pe mine, un program în care mănânci, pentru că  nicio dietă nu înseamnă înfometare. În momentul în care e înfometare, e foarte nasol. Organismul nostru are memorie, dacă eu nu-mi dau de mâncare și sunt momentele alea în care îmi e o foame de simt că leșin și bagi atunci, creierul zice să-și facă rezerve…Mănânc de câte ori simt nevoia…de câte ori vrei, orice cantitate vrei, noapte, zi, dar doar din anumite alimente”, a dezvăluit Mara Bănică.

Citește și: Mara Bănică a văzut moartea cu ochii: “Nu aveam timp să mă gândesc că mă împușcă”