Reacția Mariei Constantin după ce a fost comparată cu Bianca Drăgușanu. Artista nu s-a abținut

Reacția Mariei Constantin după ce a fost comparată cu Bianca Drăgușanu. Artista postează aproape zilnic conținut pentru a-și ține fanii la curent, iar ultimele imagini au creat controverse printre prietenii virtuali.

21 mart. 2024, 23:26
Reacția Mariei Constantin după ce a fost comparată cu Bianca Drăgușanu. Artista nu s-a abținut
Reacția Mariei Constantin după ce a fost comparată cu Bianca Drăgușanu

Reacția Mariei Constantin după ce a fost comparată cu Bianca Drăgușanu. După ce a primit un comentariu cu privire la asemănarea dintre ea și fosta prezentatoare, blondina nu s-a putut abține și a reacționat în mediul online.

Citește și: Maria Constantin îi ia apărarea lui Pescobar în scandalul momentului. „Să mai zică cineva că nu este bună mâncarea. Eu sunt mare fan, vin de fiecare dată când am poftă de fructe de mare”

Reacția Mariei Constantin după ce a fost comparată cu Bianca Drăgușanu

Asta trebuie să fie de bine, nu? Eu am văzut-o pe Bianca Drăgușanu în realitate și, sincer, nu uitați vârsta pe care o are, 42 sau 43 de ani. Dumneavoastră nu știu câți ani aveți, dar nu știu dacă arătați ca Bianca Drăgușanu. Eu mă mândresc, dacă dumneavoastră spuneți că semăn cu Bianca Drăgușanu, e de bine”, a fost reacția Mariei Constantin.

Nu este pentru prima oară când artista a fost asemănată cu Bianca Drăgușanu. Ea a mai fost comparată după experiența de la Survivor. Deși a petrecut doar o săptămână în Republica Dominicană, condițiile de trai și-au spus cuvântul, astfel că părul său a avut de suferit și a fost nevoită să-și tundă jumătate din păr și să se vopsească castaniu. Internauții aproape că nu au recunoscut-o și au comparat-o cu Bianca Drăgușanu.

Maria Constantin, detalii dureroase despre căsnicia cu Marcel Toader

Am fost înșelată. Multă lume o să spună că el a ieșit pe la televizor, iar eu nu am vrut, pentru că domeniul meu este de muzică populară, sunt artist, nu am vrut să mă bag într-o asemenea mizerie, cacealma. Era o perioadă în care oamenii erau plătiți să se ducă la televizor, toată lumea era fericită. Eu nu am vrut lucrul acesta, câștig foarte bine din meseria pe care o am.

Nu avea sens să spun verzi și uscate despre omul lângă care am petrecut o perioadă frumoasă din viața mea, după care nu a mai fost frumoasă, s-a transformat în cea mai urâtă perioadă din viața mea.

În primul rând nu mă respectam pe mine, mă degradam și mă coboram la un nivel la care nu ar fi fost mândri părinții mei de mine. Asta să nu creadă oamenii că eu nu am fost afectată. Nu știe nimeni că eu ajungeam acasă și umpleam perna de plâns și îmi doream să nu mă mai trezesc a doua zi.

Am ajuns și la psiholog. Dumnezeu m-a ajutat să trec peste toate lucrurile astea. Am încercat să mă îngrop în muncă, să nu mai fiu atentă, chiar dacă presa era pe la porțile facultății.”, a declarat Maria Constantin.