Reacţia ministrului de interne, Radu Stroe, după atentatul de la Piatra Neamţ VIDEO

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a evitat, vineri, să comenteze prea mult cazul atentatului cu bombă din Piatra Neamţ, spunând că dosarul a intrat pe filiera penală, astfel că el nu mai poate oferi niciun fel de declaraţii.

RomaniaTV.net
11 ian. 2013, 16:35
Reacţia ministrului de interne, Radu Stroe, după atentatul de la Piatra Neamţ VIDEO

Operaţiunea aparţine mai multor instituţii ale statului şi prin urmare nu pot eu vorbi în numele tuturor. S-a ieşit de la IGP cu o declaraţie, s-a intrat pe filiera anchetei penale a Parchetului, prin urmare eu nu mai pot da niciun fel de declaraţie pe această temăl”, a declara Radu Stroe, ministrul de Interne.

Întrebat de jurnalişti de ce oamenii legii au aşteptat ca suspecţii să înceapă instalarea bombei sub maşina interlopului Bogdan Mararu şi de ce autorităţile nu au acţionat înainte, Radu Stroe a precizat: „A intrat dosarul pe filiera penală, nu mai puneţi întrebări nu vă va răspunde nimeni. Aşa e corect, aşa e legal„.

Interlopul Bogdan Mararu a fost victima unei ameninţări cu bombă, la Piatra Neamţ. Alerta s-a dat joi spre vineri, în jurul orei 3.00.

Poliţiştii au prins în flagrant trei bărbaţi în timp ce plasau o bombă sub maşina unui interlop celebru din Piatra Neamţ.

Pentru siguranţa cetăţenilor, autorităţile au decisă să evacueze zona în care a fost găsită bomba, pe o suprafaţă de circa 2 kilometri.