Reacţia unui bărbat în timp ce iubita încearcă să prindă buchetul la o nuntă a devenit VIRALĂ. VIDEO

Momente de tot râsul la o nuntă. Un bărbat şi-a împiedicat iubita să prindă buchetul de mireasă în timp ce participau la o nuntă, printr-un mod inedit.

21 mai 2015, 11:54
Reacţia unui bărbat în timp ce iubita încearcă să prindă buchetul la o nuntă a devenit VIRALĂ. VIDEO

Daniel Bickerdike şi-a uimit iubita, pe Angie Schultz, atunci când au fost prezenţi la ceremonia unor prieteni apropiaţi, scrie The Mirror.

Se ştie că majoritatea femeilor nemăritate speră să prindă buchetul la nunţi, în timp ce partenerii lor nu sunt deloc de acord cu acest lucru. Aşa s-a întâmplat şi cu Daniel, care a fost filmat de rude în timp ce ”îşi ajuta” iubita să nu prindă buchetul.

În clipul de mai jos, se vede clar cum mireasa a aruncat buchetul, iar Angie, partenera bărbatului, a întins mâinile pentru a-l prinde.

Nu a apucat însă să pună mâna pe acesta, deoarece iubitul ei, care se afla fix lângă ea, a sărit ca ars şi a împins florile în altă parte. Cei doi tineri au mărturisit că s-au amuzat teribil după ce au vizionat filmarea, însă în momentul acela, Angie nu a fost deloc încântată de reacţia iubitului ei.

„Angie îmi povestea despre cum ar putea să prindă buchetul şi era sigură că o să-l prindă atunci. Dar am reuşit să-l ochesc şi am intervenit. Deşi a fost şocată la început, ne-am amuzat apoi”, a povestit Daniel, potrivit aceleiaşi surse.