Reacţia Oanei Roman, după ce a fost jignită: „Ești o vacă încălțată și o putoare nesimțită”

Reacţia Oanei Roman, după ce a fost jignită. Vedeta are o relaţie foarte bună cu prietenii virtuali, fapt pentru care împărtăşeşte multe lucruri din intimitatea familiei. Una dintre urmăritoare nu s-a mai putut abţine, adresându-i cuvinte jignitoare fiicei lui Petre Roman.

13 dec. 2021, 19:32
Reacţia Oanei Roman, după ce a fost jignită: „Ești o vacă încălțată și o putoare nesimțită”
Reacţia Oanei Roman, după ce a fost jignită

Reacţia Oanei Roman, după ce a fost jignită. Într-una dintre postările făcute pe Instagram, vedeta a vrut să-și laude soțul și a arătat preparatele pregătite de el. O parte dintre urmăritori au apreciat că și-a pus soțul la cratiță, însă au fost și internauți care au criticat-o pe Oana Roman.

Citeşte şi: Câţi bani cere Oana Roman pentru o postare pe Facebook sau Instagram. Vedeta este asaltată cu contracte!

Reacţia Oanei Roman, după ce a fost jignită

O urmăritoare nu a acceptat ideea că soțul acesteia gătește şi a lăsat un comentariu tendențios: ”Ești o vacă încălțată și o putoare nesimțită, că gătește numai bărbatul ăla și tu nu faci nimic”.

Vedeta nu s-a putut abține și a izbucnit pe reţelele de socializare. „Iar mi-a scris o domnișoară ”Ești o vacă încălțată și o putoare nesimțită, că gătește numai bărbatul ăla și tu nu faci nimic”, neînțelegând că pentru el este o pasiune și o face pentru că își dorește foarte mult și îi place foarte tare să facă asta. Iar mie nu-mi place să gătesc, îmi place să fac alte lucruri. Dar asta e … dacă ești rău și prost”, a spus Oana Roman pe InstaStory.

Cu doar câteva zile în urmă, Oana Roman se arătase terifiată de modul în care gândesc unele persoane, care judecă la orice pas. ‘‘Nu mă regăsesc absolut deloc cu ceea ce se întâmplă în țara asta și eu nu înțeleg de ce sunt încurajate atitudinile astea absolut oribile din online, deoarece este plin de terminate, bolnave psihic care fac foarte mult rău pentru că propagă ura și asta e un lucru periculos și chiar nu înțeleg de ce există așa ceva.

Mi-a scris una că se bucură că tata m-a părăsit pentru că nu merit să am părinți și că merit să mor. Eu nu înțeleg scopul. Adică la ce folosește cuiva în țara asta faptul că mă calcă în picioare și mă denigrează în felul asta”, declara vedeta pe Instagram, în urmă cu doar câteva zile.