Reacţia PNL după anunţarea temelor de la referendumul pe justiţiei: Dragnea şi camarila au toate motivele să se teamă

Liderul deputaţilor PNL Raluca Turcan afirmă că liderul PSD Liviu Dragnea şi "camarila" au toate motivele să se teamă de referendumul anunţat de preşedintele Klaus Iohannis, pentru că, de această dată, completul va fi constituit din peste 18 milioane de români care vor spune NU corupţiei şi NU deturnării legii, potrivit news.ro.

RomaniaTV.net
04 apr. 2019, 12:18
Reacţia PNL după anunţarea temelor de la referendumul pe justiţiei: Dragnea şi camarila au toate motivele să se teamă

„Preşedintele Klaus Iohannis cheamă românii să scape ţara de corupţi! Prin cele două teme anunţate astăzi de Preşedinte – interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie şi interzicerea OUG-urilor pentru legile justiţiei – lupta împotriva marii corupţii din România poate fi salvată. Răspunsul românilor la cele două probleme supuse referendumului va pune capăt celor mai grave abuzuri săvârşite în această ţară şi va constitui o garanţie a domniei legii asupra intereselor personale ale oamenilor de la putere”, a declarat Raluca Turcan.

„Dragnea şi camarila au toate motivele să se teamă: de această dată, completul va fi constituit din peste 18 milioane de români care vor spune NU corupţiei şi NU deturnării legii”.

Klaus Iohannis vrea interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie şi a OUG-urilor în domeniul justiţiei

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a transmis Parlamentului scrisoarea referitoare la cele două probleme de interes național supuse consultării la referendumul din 26 mai, împreună cu alegerile europarlamentare. „Prima se referă la interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție. A doua priveşte interzicerea adoptării de către Guvern a OUG-urilor în domeniul infracţiunilor, pedepselor, corelată cu dreptul altor autorităţi de a sesiza CCR cu privire la ordonanţe”, a anunţat preşedintele Klaus Iohannis. 

Liviu Dragnea, prima reacţie după anunţul lui Iohannis privind temele referendumului: Dacă astea-s întrebările, votez