Reacţia Poliţiei după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct. Cum a pătruns agresoarea goală puşcă pe platoul de televiziune

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct", a fost atacată de o femeie care a pătruns dezbrăcată pe platoul televiziunii Antena 1. Agresosarea a fost transportată la spital după intervenţia Poliţiei.

19 mart. 2021, 18:39
Reacţia Poliţiei după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct. Cum a pătruns agresoarea goală puşcă pe platoul de televiziune

Reacţia Poliţiei după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a pătruns pe platoul emisiunii „Acces Direct”, fiind înarmată cu o cărămidă.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat în platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Din primele date ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au explicat surse judiciare, citate de Ştiripesurse.

Agresoarea fusese externată de la spitalul Obregia pe data de 12 martie, fiind diagnosticată cu „retard”.

Citeşte şi: Mirela Vaida, atacată cu un bolovan, în direct! Scene halucinante în timpul emisiunii „Acces direct” VIDEO

Au fost momente de panică pentru Mirela Vaida! Prezentatoarea TV a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent în prezentatoarea TV.

Producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa. Agresoarea, fără haine, avea o cărămidă în mână şi îi cerea Mirelei Vaida nişte bani! Prezentatoarea de la Antena 1 spune că nu o cunoaşte pe femeie!

Mirela Vaida, atacată cu un bolovan, în direct!

„Am chemat Poliția. Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios. În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit”, a spus Mirela Boureanu-Vaida, imediat după reluarea emisiunii „Acces direct”.

Citeşte şi: România reia vaccinarea cu lotul de vaccin carantinat produs de AstraZeneca


loading...