Reacţia Ralucăi Turcan după ameninţările Elenei Udrea: Sunt mizerii generalizate. N-am luat bani de la Cocoş

Raluca Turcan, deputat PNL, şi soţia fostului purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, Valeriu Turcan, a calificat ameniţările de "demascare" făcut de Elena Udrea drept "mizerii generalizate".

RomaniaTV.net
05 feb. 2015, 08:43
Reacţia Ralucăi Turcan după ameninţările Elenei Udrea: Sunt mizerii generalizate. N-am luat bani de la Cocoş

"Nu am luat niciodată un leu pentru mine sau familia mea de la Dorin Cocoș. Nu am avut niciodată finanțare în campaniile electorale de la Dorin Cocoș. Toată viața, de când am pășit în școală până în politică, m-am străduit să fac lucrurile corect, profesionist și cu multă carte. Dacă alții și-au construit cariera altfel, e problema lor. Încercarea de a-i convinge pe oameni că toți politicienii sunt la fel e o prostie. Unii au învățat și s-au pregătit, alții probabil că și-au cumpărat locurile. Nu e treaba mea, și voi continua să-mi construiesc cariera politică așa cum am făcut-o și până acum. Cu seriozitate, decență și profesionalism. Pur și simplu, nu toți pot fi cumpărați pe lumea aceasta", a scrie Raluca Turcan, viceprepreşedinte al PNL, într-un comunicat de presă.

Elena Udrea a afirmat, miercuri, într-o intervenţie telefonică la B1 TV, că îi va "demasca" pe cei care au criticat-o public în ultima vreme, fără a se afla în postura de a da altora lecţii de moralitate. Udrea a nominalizat şi primele persoane vizate: deputatul PNL Raluca Turcan, fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Băsescu, Valeriu Turcan, deputatul PSD Cristian Rizea şi Oreste Teodorescu.

"Mă uitam la oamenii de la televizor fie îşi spun părerea, fie sunt trimişi acolo să-l spele pe domnul Coldea, oameni care nu au nici o cădere morală să aibă abordările acestea atât de ipocrite prin care slujesc, chipurile, instituţiile statului de drept din România. Sunt oameni pe care îi voi demasca cu lucrurile pe care le-au făcut. Tot ce se întâmplă în spaţiul public se întâmplă şi datorită acestor oameni lipsiţi de caracter, de moralitate, care cântă aşa cum li se cere atunci când este nevoie să apere o cauză", a declarat Elena Udrea.

Ea a precizat că este vorba atât de politicieni, cât şi de oameni din mass-media. Invitată să dea câteva nume, Udrea a indicat: "Raluca Turcan. Al doilea nume, Valeriu Turcan. Domnul Rizea de la PSD. Pe aceştia i-am văzut aseară... Domnul Oreste, jurnalistul sau ce-o fi dânsul..."

În paralel, Udrea ameninţă cu noi dezvăluiri legate şi de directorul interimar al SRI, Florian Coldea. "Voi avea o expunere în faţa Parlamentului în care voi spune tot ce se întâmplă în acest moment. Dacă intenţia lor este să-mi închidă gura, tot am timp să spun înainte de arestarea preventivă. Voi avea în plen o declaraţie pe care o voi trimite tuturor ambasadelor", a mai spus deputatul PMP, referindu-se la posibilitatea pe care o avea de a se adresa Camerei Deputaţilor atunci când se va dezbate cererea de arestare preventivă a sa.

DNA a cerut arestarea Elenei Udrea, în dosarul "Gala Bute", pentru abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite şi luare de mită.

De asemenea, a fost cerut arestarea Elenei Udrea şi în dosarul Microsoft.

„Nu am luat niciodată un leu pentru mine sau familia mea de la Dorin Cocoș. Nu am avut niciodată finanțare în campaniile electorale de la Dorin Cocoș. Toată viața, de când am pășit în școală până în politică, m-am străduit să fac lucrurile corect, profesionist și cu multă carte. Dacă alții și-au construit cariera altfel, e problema lor. Încercarea de a-i convinge pe oameni că toți politicienii sunt la fel e o prostie. Unii au învățat și s-au pregătit, alții probabil că și-au cumpărat locurile. Nu e treaba mea, și voi continua să-mi construiesc cariera politică așa cum am făcut-o și până acum. Cu seriozitate, decență și profesionalism. Pur și simplu, nu toți pot fi cumpărați pe lumea aceasta”, a scrie Raluca Turcan, viceprepreşedinte al PNL, într-un comunicat de presă.

Elena Udrea a afirmat, miercuri, într-o intervenţie telefonică la B1 TV, că îi va „demasca” pe cei care au criticat-o public în ultima vreme, fără a se afla în postura de a da altora lecţii de moralitate. Udrea a nominalizat şi primele persoane vizate: deputatul PNL Raluca Turcan, fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Băsescu, Valeriu Turcan, deputatul PSD Cristian Rizea şi Oreste Teodorescu.

Mă uitam la oamenii de la televizor fie îşi spun părerea, fie sunt trimişi acolo să-l spele pe domnul Coldea, oameni care nu au nici o cădere morală să aibă abordările acestea atât de ipocrite prin care slujesc, chipurile, instituţiile statului de drept din România. Sunt oameni pe care îi voi demasca cu lucrurile pe care le-au făcut. Tot ce se întâmplă în spaţiul public se întâmplă şi datorită acestor oameni lipsiţi de caracter, de moralitate, care cântă aşa cum li se cere atunci când este nevoie să apere o cauză„, a declarat Elena Udrea.

Ea a precizat că este vorba atât de politicieni, cât şi de oameni din mass-media. Invitată să dea câteva nume, Udrea a indicat: „Raluca Turcan. Al doilea nume, Valeriu Turcan. Domnul Rizea de la PSD. Pe aceştia i-am văzut aseară… Domnul Oreste, jurnalistul sau ce-o fi dânsul…

În paralel, Udrea ameninţă cu noi dezvăluiri legate şi de directorul interimar al SRI, Florian Coldea. „Voi avea o expunere în faţa Parlamentului în care voi spune tot ce se întâmplă în acest moment. Dacă intenţia lor este să-mi închidă gura, tot am timp să spun înainte de arestarea preventivă. Voi avea în plen o declaraţie pe care o voi trimite tuturor ambasadelor„, a mai spus deputatul PMP, referindu-se la posibilitatea pe care o avea de a se adresa Camerei Deputaţilor atunci când se va dezbate cererea de arestare preventivă a sa.

DNA a cerut arestarea Elenei Udrea, în dosarul „Gala Bute”, pentru abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite şi luare de mită.

De asemenea, a fost cerut arestarea Elenei Udrea şi în dosarul Microsoft.