Reacţia soţiei lui Tzancă Uraganu, după ce a aflat că fosta lui amantă este însărcinată cu artistul

Reacţia soţiei lui Tzancă Uraganu, după ce a aflat că fosta amantă este însărcinată cu artistul. Mădălina Velcu a mărturisit că nu va accepta niciodată situația în care a fost pusă de tatăl copilului ei şi îl acuză pentru ceea ce face.

12 mai 2021, 11:23
Reacţia soţiei lui Tzancă Uraganu, după ce a aflat că fosta lui amantă este însărcinată cu artistul
Lambada este însărcinată cu Tzancă Uraganu

Reacţia soţiei lui Tzancă Uraganu a fost una destul de dură, după ce a aflat că Lambada, femeia pentru care artistul a părăsit-o, este însărcinată cu artistul.

Acesta urmează să devină tată pentru a doua oară, însă nu mai formează un cuplu cu femeia care urmează să îi dăruiască un copil. La rândul ei, Lambada a fost înlocuită cu Alina Marymar, cu care artistul se afișează peste tot și pe care a cerut-o și în căsătorie, deși încă este legat de Mădălina.

Lambada este însărcinată a doua oară cu Tzancă Uraganu.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu, CHEF MONSTRU în Bucureşti înainte de noile restricţii. Sute de persoane au petrecut într-un restaurant din Capitală VIDEO

Reacţia soţiei lui Tzancă Uraganu

Soţia lui Tzancă Uraganu a mărturisit că deși a încercat în repetate rânduri să divorțeze de manelist, nu s-a putut, dat fiind că Tzancă Uraganu nu s-a prezentat niciodată la notar pentru a semna actele.

Am mai vorbit că mai sunt lucruri de discutat și de lămurit, dar am vorbit in niște termeni nu tocmai ok pentru ca nu are cum să îmi cadă bine ce face. Eu sunt o persoană independentă și puternică și nu sunt genul de femeie care să accepte sclavia. Nu am cum să accept așa ceva.

Nu am divorțat. Suntem în continuare căsătoriți. Oficial eu sunt Mădălina Velcu. Eu am înaintat procedura de divorț, am încercat un divorț notarial, dar nu s-a prezentat niciodată. Ulterior am depus la Judecătoria Sectorului 5, dar nu am primit nicio citație pentru prima înfățișare. Suntem căsătoriți în continuare. E o decizie pe care am luat-o de mult timp și eu nu dau înapoi.”, a spus Mădălina Velcu pentru Antena Stars.