Tzancă Uraganu, CHEF MONSTRU în Bucureşti înainte de noile restricţii. Sute de persoane au petrecut într-un restaurant din Capitală VIDEO

Pe numele său real Andrei Velcu, Tzancă a devenit repede popular în lumea manelelor, cântând alături de maneliști celebri, ca Florin Salam sau Sorinel Puștiu.

08 mart. 2021, 19:12
Tzancă Uraganu, CHEF MONSTRU în Bucureşti înainte de noile restricţii. Sute de persoane au petrecut într-un restaurant din Capitală VIDEO

Tzancă Uraganu este printre cei mai populari artişti români, în epoca Youtube, când succesul nu se mai măsoară în numărul de albume vândute, ci în vizualizări pe platformele sociale. Constant în primele locuri în topul trending al Youtube pe România, manelistul a fost de curând în centrul mai multor scandaluri legate de restricţiile impuse din cauza pandemiei.

Cu doar 10 zile în urmă, Tzancă participa la petrecerea dată de alt youtuber celebru, Selly, care împlinea 20 de ani. Deşi ne aflăm în plină pandemie, la petrecerea aniversară a bloggerului au participat zeci de persoane. Toţi membrii 5Gang au petrecut alături de Adrei Şelaru, alias Selly.

Invitaţi de onoare au fost nimeni alţii decât celebrii manelişi Tzancă Uraganu şi Costel Biju, care i-au făcut lui Selly dedicaţie după dedicaţie.

„La mulţi ani pentru Selly al nostru”, a spus Tzancă înainte de a începe să cânte melodia „Sunt Johnny Nebunu”, melodie care a fost pe placul lui Selly şi a întregii audienţe. Cu paharul în mână, cunoscutul vlogger a dansat pe ritmurile celebrei manele a lui Tzancă. Momentul a fost imortalizat de mai mulţi invitaţi la petrecere, apoi postat pe TikTok.

Tzancă Uraganu, nouă petrecere cu sute de persoane în pandemie

Chiar dacă, pe parcursul lunilor de stare de urgenţă şi de alertă, manelistul a avut şi mesaje către fanii săi în care îi îndemna să respecte deciziile autorităţilor, măcar de nevoie, ca să nu fie sancţionaţi Tzancă a avut şi numeroase derapaje, ultimul petrecându-se chiar duminică seară.

La celebrul restaurant Hanul Drumeţului, cunoscut pentru numeroasele concerte de manele organizate acolo, Tzancă Uraganul a susţinut un concert la care, aşa cum se vede pe imagini, au participat cel puţin 100 de persoane, de distanţare sau măşti neputând fi vorba.

Citeşte şi: Raluca şi Walter Zenga, din nou împreună! Acum câteva luni fostul mare portar anunţa divorţul


loading...
Partenerii noștri