Reacţia suprinzătoare a unui preot atunci când este întrebat dacă fumatul este un păcat VIDEO

Un preot român a dat un răspuns surprinzător și plin de tâlc la întrebarea dacă fumatul este un păcat.

30 apr. 2016, 11:01
Reacţia suprinzătoare a unui preot atunci când este întrebat dacă fumatul este un păcat VIDEO

"Nu, mă, luați amendă. Nu e păcat. Închipuiți-vă dacă Biserica făcea ea proiectul ăsta de lege. Ce ne auzeam: Nenorociții de popi! Nu le mai ajunge tămâia, ne-au luat și țigările. Prăpădiții de ei.

Fumatul este un păcat pentru că miroase. Pute. Pe mine mă termină, acum, când văd că au ieșit toți disperați pe străzi. S-au umplut străzile de fumători. Am văzut într-o zi o doamnă nervoasă, pipa ca...aveam eu un coleg în armată de nu-i mai deosebeai degetele de filtru.... pătimaș acolo. M-a pufnit râsul. În sine, fumatul este un act de intimitate. Nu-i așa simplu să fii fumător. Mie îmi pare rău că tata a fumat. În numele tatălui meu, vă rog să vă lăsați de fumat. Se moare greu de plămâni. Se moare foarte greu", le-a spus părintele Constantin Necula, tinerilor prezenți la Cluj, la o conferință.

„Nu, mă, luați amendă. Nu e păcat. Închipuiți-vă dacă Biserica făcea ea proiectul ăsta de lege. Ce ne auzeam: Nenorociții de popi! Nu le mai ajunge tămâia, ne-au luat și țigările. Prăpădiții de ei.

Fumatul este un păcat pentru că miroase. Pute. Pe mine mă termină, acum, când văd că au ieșit toți disperați pe străzi. S-au umplut străzile de fumători. Am văzut într-o zi o doamnă nervoasă, pipa ca…aveam eu un coleg în armată de nu-i mai deosebeai degetele de filtru…. pătimaș acolo. M-a pufnit râsul. În sine, fumatul este un act de intimitate. Nu-i așa simplu să fii fumător. Mie îmi pare rău că tata a fumat. În numele tatălui meu, vă rog să vă lăsați de fumat. Se moare greu de plămâni. Se moare foarte greu„, le-a spus părintele Constantin Necula, tinerilor prezenți la Cluj, la o conferință.