Reacţia SURPRINZĂTOARE a lui Robert Pattinson la o întrebare despre viaţa lui amoroasă

Robert Pattinson, a evitat în mod clar toate întrebările care vizau relaţia sa cu Kristen Stewart şi nu a discutat nimic despre viaţa sa personală, în ciuda insistenţei moderatorului din cadrul unei emisiuni TV.

RomaniaTV.net
09 nov. 2012, 18:00
Reacţia SURPRINZĂTOARE a lui Robert Pattinson la o întrebare despre viaţa lui amoroasă

Actorul a parat toate întrebările care făceau referire la viaţa sa amoroasă, ironizând situaţia şi afirmând că: „ar putea sta şi vorbi prostii ore în şir”. În timpul interviului, s-a difuzat şi o scenă din film în care cei doi se sărutau, iar moderatoarea a întrebat: „A fost ciudat să vezi această scenă?”.

Reacţia tânărului actor a fost bizară şi neaşteptată. „Ce am pe pantaloni?” a spus el, ignorând întrebarea şi analizându-şi picioarele. Reacţia lui a uimit-o inclusiv pe prezentatoare, care a afirmat apoi că nici nu îşi mai aminteşte ce l-a întrebat, scrie click.ro

Zeci de fani ai francizei „Amurg/ Twilight” şi-au instalat corturile la Los Angeles joi, cu câteva zile înainte de premiera mondială a ultimului film din această serie cu vampiri, intitulat „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II/ The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2”.