Reacţia unei SOŢII după ce bărbatul ei, un afacerist, i-a trimis un FAX în care a recunoscut că a ÎNŞELAT-O

Un afacerist din România i-a recunoscut soţiei că a făcut sex cu secretara sa, însă a primit de la aceasta o scrisoare incredibilă atunci când a ajuns acasă.

21 ian. 2015, 10:02

O despărţire extrem de amuzantă a avut loc în Romania, unde un bărbat a recunoscut că şi-a înşalat soţia cu secretara, însă a avut parte de o replică pe măsură din partea femeii, potrivit Ora de Box.

Citeşte şi Scrisoarea unei prostituate către o soţie înşelată: „Când a fost ultima oară..”. Mesajul a devenit VIRAL

Draga mea sotie, o sa intelegi ca acum, cand tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poti satisface. Sunt foarte fericit alaturi de tine, te consider o sotie minunata si sincer, sper ca nu te vei simti ranita sau jignita cand vei afla ca in momentul in care tu primesti acest fax, eu fac dragoste in hotelul Intercontinental cu Nicoleta, secretara mea, care are 18 ani. Cu toate astea, voi ajunge acasa inainte de miezul noptii„, i-a scris omul de afaceri soţiei sale într-un fax.

Răspunsul soţiei este unul inedit, care a atras atenţia internetului, femeia reuşind să fie acidă într-un mod amuzant. în acelaşi timp, s-a răzbunat cu vârf şi îndesat pentru trădarea soţului.