Reacţia unui client după ce bucătarul unui restaurant din Cluj nu purta masca de protecţie corespunzător: „Îşi bat joc”

Un tânăr din Cluj a postat un filmuleț în care apare un pizzer care prepară mâncare fără a purta masca de protecție corespunzător. Mai mult decât, bărbatul a povestit cum restaurantul funcționa atât în interior, deși la Cluj s-a luat măsura ca activitatea localurilor și teraselor să fie posibilă doar în exterior.

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 05:03
Reacţia unui client după ce bucătarul unui restaurant din Cluj nu purta masca de protecţie corespunzător: „Îşi bat joc”

Tânărul a filmat tot incidentul, însă acesta a fost șters ulterior de pe rețeaua de socializare. În imagini se observa cum pizzerul lucra cu masca de protecție sub nas, iar cel puțin două mese din interior erau ocupate.

Citește și: Ministrul Sănătăţii: „Nu se impune carantina şi starea de urgenţă, se iau măsuri în fiecare judeţ”

Filmuleţul a fost făcut şi fost postat pe 16 octombrie, dată la care restaurantele care funcţionează în interiorul clădirilor erau deja închise, conform deciziei autorităţilor locale.

„Restaurant deschis în Cluj-Napoca. Masa se serveşte în interior fără probleme, şi iată cum pregăteşte pizzerul comanda mea plasată online şi plătită anticipat cu cardul. Toţi aerosolii în pizza mea. Ce să mai spui că pe terasa acoperită, legea antifumat nu există, poţi să tai fumul cu sabia. Noi stăm în case şi alţii îşi bat joc de libertatea noastra. Este un focar de infecţie … pentru profit. Asta am făcut cu pizza”,  a comentat clientul.