Reacţie impresionantă! Un cuplu britanic a câştigat 100.000 de lire la o loterie pe Zoom

Un cuplu britanic a dat lovitura, fiind primii oameni care au căştigat la o loterie cu coduri poştale pe Zoom. Adrian și Deborah Gelston au câştigat 100.000 de lire.

RomaniaTV.net
08 iun. 2020, 17:42

Cei doi britanici sunt împreună de 30 de ani şi au dezvăluit că este cea mai frumoasă zi din viaţa lor. Aceştia şi-au sunat familia şi au plănuit deja ce vor face cu marele câştig. 

Adrian, în vârstă de 49 de ani şi Deborah, în vârstă de 48 de ani, îşi vor sărbători câştigul printr-o vacanţă de lux. 

„Am mers în Maldive acum câțiva ani pentru aniversarea noastră de 25 de ani de la nuntă și ne-ar plăcea să mergem din nou”, a declarart Deborah. 

Cei doi s-au gândit deja şi la aniversarea de 50 de ani de la căsătorie, şi au declarat că îşi doresc să se bucure şi de acest moment în viitor.  

„De asemenea, va trebui să mergem la Vegas pentru cei 50 de ani! Am fost cu prietenii și ne-am bucurat atât de mult. Ne-am uitat la începutul anului, dar nu ne-am putut permite. Sperăm că putem merge la un moment dat în viitorul”, a declarat Adrian. 

Citelte şi: Carantină de 14 zile pentru românii care pleacă în Marea Britanie

Loteria cu coduri poștale a costă 10 GBP pe lună pentru a juca și sunt câștigători garantați în fiecare zi. Oamenii se joacă cu codul poștal ales și sunt înscriși automat la tragerea la sorți.

Cel puțin 32% din vânzările de bilete se adresează direct organizațiilor de caritate și jucătorii Loteriei cu coduri poștale au contribuit la strângerea a peste 500 de milioane de lire sterline până în prezent pentru cauze bune în Marea Britanie și pe plan internațional.