Reacţie NEAŞTEPTATĂ a milionarului turc care a ucis un poliţist. Ce a declarat în faţa judecătorilor

Milionarul turc, care a accidentat mortal un poliţist de la Brigada Rutieră Bucureşti, a declarat în instanţă că se consideră un om dărâmat, dar că nu îşi aminteşte ce a făcut.

26 aug. 2015, 08:14
Reacţie NEAŞTEPTATĂ a milionarului turc care a ucis un poliţist. Ce a declarat în faţa judecătorilor

Milionarul turc află miercuri dacă va mai sta încă 30 de zile în arest preventiv. Abdullah Ataş a fost adus la Tribunalul Bucureşti sub escortă armată unde se va hotărî dacă măsura preventivă rămâne valabilă.

Sunt un om dărâmat, îmi pare rău! În continuare nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat„, a declarat turcul Abdullah Ataş în instanţă, potrivit România TV.

Omul de afaceri turc Abdullah Atas va fi cercetat pentru omor calificat, după ce polițistul de la Rutieră pe care l-a lovit cu mașina la începutul lunii august a decedat săptămâna trecută în urma rănilor grave.

La începutul lunii august, omul de afaceri turc nu a respectat semnalele regulamentare de oprire făcute de polițistul Gheorghe Ionescu și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă.

Gheorghe Ionescu, înmormântat duminica trecută, a fost înaintat în gradul de subinspector post-mortem, printr-un ordin al ministrului de Interne, Gabriel Oprea, pentru fapte de eroism și sacrificarea vieții în misiune.

CITEŞTE ŞI Rudele şi prietenii, ŞOCAŢI după moartea poliţistului accidentat. „Să se dea lege: MOARTE pentru moarte”