REACŢIE NERVOASĂ a lui Daniel Morar după atacul lui Ponta. „Hai, scutiţi-mă!” VIDEO

Daniel Morar a reacţionat, miercuri, după atacul premierului Victor Ponta, care l-a acuzat de "monopol" asupra procurorilor, spunând, nervos, că nu este interesat de ceea ce spune şeful Executivului.

RomaniaTV.net
03 apr. 2013, 09:29
REACŢIE NERVOASĂ a lui Daniel Morar după atacul lui Ponta. „Hai, scutiţi-mă!” VIDEO

Daniel Morar a fost întrebat, miercuri, de jurnalistul România TV, la DIICOT, cum comentează declaraţia prim-ministrului potrivit căriea că Parchetul a devenit „moşia” sa, reacţia procurorului general fiind una nervoasă.

„Nu mă interesează ce a zis domnul Ponta. Hai, scutiţi-mă!”, a izbucnit Daniel Morar.

Premierul Victor Ponta a lansat miercuri, în debutul şedinţei de Guvern, un atac dur la adresa lui Daniel Morar, acuzând „monopolul” pe care acesta vrea să-l pună asupra procurorilor.

„Am constatat aseară că Parchetul a devenit moşia domnului Morar şi că dânsul spune pe cine nu numeşte, pe cine numeşte, cum numeşte. Practic, noi constatăm un monopol în România. Monopolul asupra procurorilor aparţine domnului Daniel Morar. În calitatea mea de ministru interimar al Justiţiei şi de prim-ministru, nu pot să asist pasiv la aceste lucruri”, a declarat premierul Ponta în debutul şedinţei de Guvern.

Prezent marţi seară în platoul România TV, Daniel Morar a declarat că Laura Codruţa Kovesi nu are ce căuta la şefia DNA.

„Nu mi-e indiferent cine e şef la DNA. Mi se pare absolut inadmisibil să fie propus la DNA un om care nu a lucrat în DNA. Dacă DNA a performat în aceşti ani, acest lucru se datorează procurorilor din DNA. Una dintre cerinţele Comisiei Europene a fost ca următorul şef DNA să aibă expertiză şi un CV în anticorupţie, iar doamna Kovesi nu are aşa ceva”, a spus Daniel Morar.