Reacţii după egalul dramatic de la Europenele de handbal. Cum s-a marcat golul din ultima secundă

Interul Cristina Neagu a declarat că echipa feminină de handbal a României merita să câştige meciul cu Danemarca, terminat la egalitate, 29-29 (16-12), marţi seara, la Debrecen, în Grupa B a EURO 2014.

09 dec. 2014, 21:36
Reacţii după egalul dramatic de la Europenele de handbal. Cum s-a marcat golul din ultima secundă

Am ratat şansa noastră, iar Danemarca a marcat în ultima secundă. Sunt foarte dezamăgită, cea mai mare parte a meciului am jucat foarte bine, am condus aproape tot meciul„, a declarat Cristina Neagu, citată de site-ul oficial al competiţiei. „Meritam victoria, dar acesta este handbalul, până la urmă nu am jucat destul de bine pentru a câştiga„, a mai spus Cristina Neagu, vedeta echipei României, după ce danezele au egalat în ultimele secunde de joc.

Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare a echipei României, alături de Adriana Ţăcălie, fiecare marcând câte 10 goluri.

Susan Thorsgaard a înscris golul egalării şi a descris faza astfel: ”Am alergat în cealaltă parte a terenului şi am pivotat. Nu ştiam cât timp mai este, dar apoi am primit o îmbrăţişare de la Mette (Gravholt) şi am văzut că timpul de joc expirase. A fost o mare realizare şi este extraordinar că am marcat şi am obţinut un punct„.

Citeşte şi ROMÂNIA, meci dramatic la Europenele de handbal. A fost egalată în ultimele secunde de Danemarca

Cu acest punct, Danemarca şi-a asigurat prezenţa în grupele principale ale competiţiei, alături de Norvegia, care a învins Ucraina cu scorul de 34-23, în celălalt meci de marţi seara. În minutul 38, nordicele conduceau cu 21-18, dar apoi au marcat nu mai puţin de nouă goluri consecutive, ducând scorul la 30-18 (52).

Norvegia ocupă primul loc, cu 4 puncte, urmată de Danemarca, 3 puncte, România, 1 punct, Ucraina, 0 puncte. Joi vor avea loc partidele România – Ucraina (19,15) şi Norvegia – Danemarca (21,30), tricolorele având nevoie de cel puţin un punct pentru a merge mai departe.