Reacţii dure după anunţul lui Orban despre alegerile locale. „Va fi nevoie să moară oameni ca să rămână Guvernul incompetent”

Liderul Pro România a parafrazat expresia folosită de preşedintele Klaus Iohannis, în momentul în care Victor Ponta şi-a dat demisia din funcţia de premier. Ponta a susţinut că "va fi nevoie să moară oameni ca să rămână Guvernul acesta incompetent", făcând referire la decizia PNL de a organiza alegerile locale, în plină epidemie de coronavirus. De asemenea, deputatul USR, Ionuț Moșteanu, a acuzat că PNL şi PSD vor alegeri cu orice preţ, chiar dacă ar putea să moară oameni. 

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 10:58
Reacţii dure după anunţul lui Orban despre alegerile locale. „Va fi nevoie să moară oameni ca să rămână Guvernul incompetent”

„Va fi nevoie să moară oameni ca să rămână Guvernul acesta incompetent!

Sistemul de Sănătate se apropie de colaps / Şcoala nu ştim dacă se deschide sau nu / firmele româneşti se apropie de faliment – dar Orban face Alegeri!

PRO Romania a solicitat un protocol clar, detaliat şi eficient pentru organizarea campaniei electorale şi a zilei votului în conditii de maxim siguranţă – Guvernul Orban NU a făcut nimic!

PRO Romania a solicitat organizarea Alegerilor Locale şi Parlamentare într-un termen cât mai apropiat între acestea – pentru a reduce riscul de infectare şi cheltuielile uriase (200 milioane euro doar pentru Locale) – Guvernul Orban NU a răspuns!

Între sănătatea oamenilor şi voturi – Orban a ales voturile/ să fim siguri că îi vom arăta la vot ce mult a greşit!!!”, a scris Victor Ponta, liderul Pro România, pe Facebook.

Citeşte şi: Ludovic Orban, despre scrutinul din 27 septembrie 2020. „La numărul actual de cazuri, putem organiza alegeri fără probleme”

Deputat USR: „PSD şi PNL vor puterea cu orice preț, chiar cu prețul morții unor oameni”

De asemenea, deputatul USR, Ionuț Moșteanu, a acuzat Guvernul că nu vrea să stabilească un protocol pentru ziua alegerilor.

„Vrem și noi statisticile pe care le are domnul Orban!

Premierul Orban azi – ”Am reușit să oprim creșterea. Nu există niciun fel de problemă privind desfășurarea alegerilor”.

În cifrele oficiale vedem altă realitate. Vedem că săptămâna trecută am avut record de cazuri noi pentru 24 de ore, record de decese într-o zi, record de cazuri la ATI. Tocmai a venit raportarea de azi – 476 persoane la ATI. Vedem că în Argeș ieri s-a umplut și unitatea mobilă ATI venită să suplimenteze locurile din spitale și sunt deja 5 primari infectați și nici nu a început campania.

De o lună cer discuții între partidele parlamentare, președinție, AEP și medici ca să stabilim scenarii – campanie, ziua/ zilele votului, ce se întâmplă dacă avem focar la AEP sau într-un birou de circumscripție.

PNL și PSD ignoră orice încercare de discuție responsabilă. Pentru ei singura miză e să ia cât mai mulți primari unii de la alții. Vor puterea cu orice preț, chiar cu prețul morții unor oameni”, a scris Ionuț Moșteanu, pe Facebook.

Ludovic Orban, veşti bune despre epidemia de coronavirus. „Am reuşit să oprim creşterea”