Reacţiile miniştrilor cabinetului Dăncilă în cazul iminentei remanieri: E normal să se facă o analiză a activităţii fiecărui ministru

Publicat: Luni, 24 Septembrie 2018 13:46 // Actualizat: Luni, 24 Septembrie 2018 13:51 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat luni că nu îi este teamă de o posibilă remaniere guvernamentală.

Foto: gov.ro

Întrebat de jurnalişti dacă este mulţumit de activitatea sa, el a răspuns: "Nu cred că e normal ca un om politic să fie vreodată mulţumit, mai ales un ministru, de ceea ce face. Dacă eşti mulţumit de ceea ce faci înseamnă că nu ai ce să cauţi în acea poziţie. Nu, oricât aş face de mult, voi fi tot timpul nemulţumit, pentru că ţara asta are nevoie de multe".

El a precizat că nu are de ce să se teamă pentru funcţia sa.

"Nu am de ce să mă tem. Este foarte bine că se face o analiză, este foarte normal să se facă o analiză la fiecare minister în parte, pentru fiecare ministru în parte. Teamă să îmi fie nu", a afirmat Teodorovici, prezent la deschiderea anului universitar la Universitatea Politehnica Bucureşti.

Vineri seara, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD, liderul social-democraţilor Liviu Dragnea a declarat că o remaniere guvernamentală a miniştrilor din partea PSD va avea loc în cadrul unui CExN care va fi organizat după referendumul pentru redefinirea familiei.

"Oricum, doamna prim-ministru începuse o evaluare a miniştrilor, care este în desfăşurare, şi după referendum vom avea un Comitet Executiv Naţional, care va hotărî cine din partea Partidului Social Democrat sau pe locurile Partidului Social Democrat va mai rămâne în Guvern, cine nu", a precizat Liviu Dragnea.

Valentin Popa se declară mulţumit de activitatea sa la minister: Consider că mi-am făcut bine treaba

Ministrul Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, a declarat luni că este mulţumit de activitatea pe care a desfăşurat-o la minister şi consideră că până acum şi-a făcut "bine treaba".

"Eu aş spune că sunt mulţumit. Am făcut un raport de activitate amplu, l-am prezentat doamnei prim-ministru şi intenţionez să îl prezint şi public pe site-ul ministerului şi veţi vedea acolo toate realizările", a spus ministrul, prezent la deschiderea anului universitar la UPB.

Întrebat dacă îi este teamă că ar putea să se afle pe lista miniştrilor care vor fi remaniaţi, Popa a răspuns: "De ce să îmi fie teamă? Atât timp cât doamna prim-ministru va avea nevoie de mine, mă va ţine în Guvern. Când va considera că nu îmi fac treaba, mă va remania. În momentul de faţă consider că mi-am făcut bine treaba".

El a făcut referire şi la eroarea apărută în manualul de Geografie de clasa a VI-a.

''Într-adevăr, manualul de Geografie a fost ca un duş rece pentru autori, pentru evaluatori şi chiar şi pentru editură, dar avem de-a face şi cu o premieră. Este pentru prima oară când cineva plăteşte pentru greşeli. (...) Sunt sigur că de acum Ministerul Educaţiei Naţionale va avea o clauză contractuală în acest sens indiferent de editura care va furniza manualele. Acest duş rece a fost bun pentru autori, pentru evaluatori şi pentru editură", a mai arătat Valentin Popa.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Eugen Teodorovici Guvern Valentin Popa Viorica Dăncilă
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7612
RON
26 May
noapte 13 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H