Olympique Lyon a învins Juventus, scor 1-0; Real Madrid, 1-2 cu Manchester City după ce a condus cu 1-0

Formaţia Olympique Lyon, cu Ciprian Tătăruşanu rezervă, a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Juventus Torino, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

26 feb. 2020, 14:03
Olympique Lyon a învins Juventus, scor 1-0; Real Madrid, 1-2 cu Manchester City după ce a condus cu 1-0

UPDATE. Manchester City a învins în deplasare Real Madrid, scor 2-1, revenind de la 0-1. Real Madrid a deschis scorul prin Isco ’60, iar pentru City au înscris Jesus ’78 şi De Bruyne ’83 (penalti).

În minutul 86, de la Real Madrid a fost eliminat Sergio Ramos.

Partidele retur vor avea loc la 17 martie.


REAL MADRID – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Unul dintre cele mai tari dueluri din optimile de finală UEFA Champions League este un meci între locul doi din LaLiga şi locul doi din Premier League, pentru că Real a pierdut poziţia de lider în Spania în urma înfrângerii, 0-1, cu Levante. 

Realul e în scădere de formă, cu o remiză și o înfrângere în ultimele două meciuri, ambele disputate în La Liga, acolo unde a și pierdut poziția de lider în detrimentul rivalei Barcelona. De cealaltă parte, echipa lui Guardiola vine după două succese la rând în campionat.

Campioana Angliei a fost zguduită de decizia primită în urmă cu două săptămâni de la UEFA: doi ani suspendare din cupele europene pentru încălcarea fair-play-ului financiar. Vestea a fost un adevărat șoc nu numai pentru City, ci pentru întreg fotbalul, având în vedere gravitatea situației.

În aceste condiții, e greu de prezis cum vor reacționa jucătorii: fie vor fi „demolați”, fie se vor motiva la maximum, având în vedere că se pot gândi că aceasta ar putea fi ultima șansă pentru unii dintre ei să ia marele trofeu, mai ales că în campionat e aproape imposibil să o mai ajungă pe Liverpool.

BOMBĂ ÎN FOTBAL: Manchester City suspendată doi ani din Champions League

Veştile proaste au continuat pentru Zidane după înfrângerea cu Levante. Eden Hazard s-a accidentat, din nou şi există posibilitatea reală ca starul belgian să nu mai joace în acest sezon pentru gruparea Los Blancos. De cealaltă parte, Pep Guardiola nu este sigur că îl va putea folosi pe Raheem Sterling. De asemenea, Leroy Sane este aproape de revenire după accidentarea din luna august, însă nu va fi titular pe „Santiago Bernabeu”. 

Faţă de ultimul meci în campionat, Fede Valverde şi Ferland Mendy vor reveni în primul „11” al lui Real Madrid, în timp ce la City este posibil să revină Fernandinho, după ce a fost suspendat în ultima partidă din grupe. 

Cele două echipe nu au mai simţit de mult timp „gustul” înfrângerii în această competiţie. City are şapte meciuri fără înfrângere, în timp ce Realul este invincibilă de cinci partide. 

LIVE VIDEO Real Madrid – Manchester Cirty ECHIPELE PROBABILE

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Mendy – Valverde, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Isco
Absenţi: Hazard, Asensio
Antrenor: Zinedine Zidane

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Fernandinho, Laporte, Mendy – De Bruyne, Rodri, David Silva – Bernardo Silva, Aguero, Sterling
Antrenor: Pep Guardiola