Real Madrid, transfer SENZAŢIONAL. A pus mâna pe una dintre vedetele Mondialelor

Real Madrid l-a transferat pe portarul naţionalei statului Costa Rica, Keylor Navas, de la clubul Levante, a anunţat cotidianul Marca, în ediţia sa de miercuri. În vârstă de 27 de ani, Navas a fost una dintre piesele principale ale Costa Ricăi în frumoasa sa campanie de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, unde a atins faza sferturilor de finală.

16 iul. 2014, 11:28

Real Madrid şi-a asigurat serviciile lui Keylor Navas, portarul titular al selecţionatei Costa Ricăi la Cupa Mondială 2014, după ce a achitat clauza de reziliere a contractului acestuia cu echipa spaniolă de fotbal Levante, în valoare de 10 milioane euro.

Navas (27 ani, 1,88 m) joacă în Spania din vara anului 2011, când a fost achiziţionat de Albacete de la formaţia costaricană Deportivo Saprissa, în schimbul sumei de 600.000 euro. Un an mai târziu, el a fost revândut la Levante, cu 800.000 euro. În primul său sezon la gruparea valenciană el a fosr rezerva uruguayanului Gustavo Munua, însă după plecarea acestuia a devenit titular.

Conform ziarului Marca, sosirea lui Keylor Navas la Real Madrid ar putea coincide cu plecarea portarului spaniol Diego Lopez la Napoli sau la AS Monaco.

Citeşte şi Germanii au primit o veste CRUNTĂ. Toni Kroos PLEACĂ de la Bayern Munchen

Cotidianul AS precizează, la rându său, că celălalt goalkeeper din lotul lui Real, Iker Casillas, căpitanul reprezentativei Spaniei, şi-ar fi dorit la rândul său să plece de la gruparea de pe Santiago Bernabeu, după problemele pe care le-a avut în ultimele două sezoane, însă preşedintele Florentino Perez i-a cerut să-şi onoreze şi ultimul an de contract, urmând ca în vara lui 2015 să plece la un alt club, din postura de jucător liber.