Realitate mai cruntă decât un coşmar. I-au dispărut degetele de la picioare, în timpul nopţii

Un bărbat din Suedia a avut un şoc într-o dimineaţă, când a constatat că nu mai are degete la picioare. Acestea fuseseră mâncate de propriul său câine, în timpul nopţii.

15 oct. 2013, 15:44
Realitate mai cruntă decât un coşmar. I-au dispărut degetele de la picioare, în timpul nopţii

Micke Thomasson este un suedez care suferă de un handicap sever, nu de puţine ori el fiind să recurgă la calmante pentru a se putea odihni în timpul nopţii. Aşa s-a întâmplat într-una din nopţile trecute, când a recurs la morfină, pentru a-şi potoli durerile.

Micke a rămas paralizat de la brâu în jos, în urma unui accident de maşină petrecut în urmă cu 25 de ani, iar la vremea respectivă medicii i-au spus că un picior ar trebui să-i fie amputat, într-atât de grave erau ulceraţiile sale.

Micke a refuzat însă, spunând că nu se simte bine dacă îi va fi îndepărtată din corp, dar ce nu au făcut doctorii în urmă cu două decenii şi jumătate a făcut propriul său animal de companie în urmă cu câteva zile. Când s-a trezit din somn, Micke Thomasson a văzut la picioarele sale o baltă de sânge, iar câinele său, Pojken, stătea acolo epuizat de efort. „Un prieten de-al meu a intrat în acea dimineaţă în dormitor, cu o ceaşcă de ceai, şi când m-a văzut a strigat îngrozit: Câinele ţi-a mâncat degetele de la picioare!„. Micke a fost dus de urgenţă la spital, iar piciorul său a fost amputat de la nivelul genunchiului.

Citeşte şi Povestea EMOŢIONANTĂ a câinelui care îşi caută stăpânul, în fiecare zi, în autobuze VIDEO

În ciuda faptului că patrupedul l-a lăsat fără degete, bărbatul din Sundsvall nu are resentimente faţă de acesta, el declarând în presa suedeză: „El este motivul pentru care vreau să trăiesc. Piciorul era în stare gravă şi trebuia tăiat, acum chiar mă simt mai bine„.

Citeşte şi Un fan al lui Lazio şi-a pierdut trei degete în urma exploziei unei petarde FOTO