Realizatoarea „Visuri la Cheie”, lovită brutal într-un magazin din Capitală. A ajuns la spital leşinată şi plină de sânge FOTO

Atac violent în plină stradă, în Capitală! Victima agresiunilor petrecute sâmbătă după-amiaza a fost chiar Cristina Joia, realizatoare de televiziune şi totodată unul dintre designerii emisiunii tv "Visuri la Cheie".

RomaniaTV.net
08 nov. 2020, 17:22

Totul s-a întâmplat într-un magazin aflat pe Calea Şerban Vodă. Cristina i-a reproşat unei femei că a blocat cu maşina o trecere de pietoni şi, totodată, parcarea magazinului. De la un simplu reproş până la o lovitură care a desfigurat-o, la propriu, pe realizatoare a fost un singur pas.

Femeia violentă a lovit-o pe Cristina în faţă cu un obiect tare, zdrobindu-i nasul şi lăsând-o plină de sânge şi cu o rană de câţiva centimetri.

Realizatoarea a fost transportată aproape leşinată la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Medicii au băgat-o de urgenţă în operaţie, a povestit pe pagina sa de Facebook jurnalistul Ovidiu Oanţă.

Oamenii legii au identificat-o pe agresoare, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însă nu au luat nicio măsură momentan. Se pare că poliţia aşteaptă ieşirea Cristinei Joia din spital ca să meargă la secţie şi să depună plângere penală.

Declaraţiile victimei

„M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja.

M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față.

Am o tăietură, deci de aici așa, dar este spartă piramida nazală, și-a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”.

Reacţia Poliţiei Capitalei

Poliţiştii au transmis pentru Libertatea că la „data de 7 noiembrie, în jurul orei 17:00, Secția 14 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din sectorul 4 a fost agresată o persoană”.

„La fața locului au sosit de îndată polițiștii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaște”, se mai arată în mesaj.

De asemenea, Poliția Capitalei a informat că s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și că „desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”.