Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a intrat în afaceri. „Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea”

Anamaria Prodan se mândreşte cu copiii săi. Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a impresarei, şi-a deschis propria afacere, după ce a profesat o perioadă ca model.

09 oct. 2021, 13:39
Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a intrat în afaceri. „Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea”

Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, şi-a deschis propriul magazin de haine, iar mama ei este foarte încântată de alegerea făcută.

În vârstă de 22 de ani, Rebecca Dumitrescu a absolvit recent Institutul Maragoni din Italia şi ste designer cu acte în regulă. O perioadă de timp, fiica Anamariei Prodan a profesat ca model şi a avut defilări pentru branduri celebre precum Dolce&Gabbana.

Chiar mama ei este celebra Anamaria Prodan, Rebecca Dumitrescu a preferat să dea departe de lumina reflectoarelor. Recent, Rebecca Dumitrescu a renunţat la lumea modei şi a decis să intre în afaceri.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mai dezlănţuită ca niciodată despre posibilul divorţ. „Poate păcălești un fraier, dar până la urmă se trezește”

Rebecca Dumitrescu şi-a deschis deschis magazinul „Remundi”.

„Cel mai important lucru din lume este educația! Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea, să-i fac mândri de mine și să le mulțumesc pentru toată educația și eforturile pe care le-au făcut pentru mine”, a spus Rebecca Dumitrescu, potrivit Viva.

Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a condus şi un club de fotbal

Rebecca este fiica Anamariei Prodan din căsnicia pe care impresara a avut-o cu Tiberiu Dumitrescu. Chiar dacă părinţii ei au divorţat, tânăra a avut întotdeauna o relație bună cu mama sa, dar și cu actualul soț al acesteia, Laurențiu Reghecampf.

Citeşte şi: Anamaria Prodan o demolează pe amanta lui Reghecampf: „Ştii cum e? Câinii latră, ursul trece!”

De asemenea, Rebecca Dumitrescu a făcut parte şi din Consiliul Director al clubului de fotbal Hermannstadt, unde a ajutat-o pe mama sa. Anamaria Prodan era agent FIFA și nu putea ocupa și această funcție, așa că Rebecca i-a fost alături.

Anamaria Prodan nu renunţă la Laurențiu Reghecampf, în ciuda zvonurilor care au apărut în ultima vreme legate de infidelitatea antrenorului de la CS Universitatea Craiova. Sexy-impresara a postat pe Instagram un clip în care se distrează alături de soţul ei!

Citeşte şi: Anamaria Prodan revine în forță după scandal! Apariție de senzație pe covorul roșu la un eveniment de gală. Sexy-impresara cu o siluetă de invidiat